Για την αξία της εκπαίδευσης και της παροχής ολιστικών και πρακτικών «πράσινων» εργαλείων στις Μεσαίες & Μικρές Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στην Ελλάδα, θα λάβουν γνώση οι συμμετέχοντες του Online Brunch, που διοργανώνει η Generation Y και η Global Sustain σε συνεργασία με τη Eurobank. 

Στις 19 Μαΐου, στις 10:00, οι συμμετέχοντες του εν λόγω ανοικτού διαδικτυακού διαλόγου θα χαίρουν πολύτιμης ενημέρωσης από στελέχη της Eurobank, αναφορικά με την ενσωμάτωση των χρηματοοικονομικών προϊόντων ESG στις υπηρεσίες Global Transaction Banking που προσφέρει η Eurobank. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα άρθρα ESG, τα οποία η Global Sustain σε αποκλειστική συνεργασία με τη Eurobank δημιούργησε για την πλατφόρμα της τελευταίας “Digital Academy”.

Η Generation Y, με αφορμή τη στρατηγική της επένδυση στην Global Sustain, στηρίζει σταθερά τις δράσεις που προωθούν τη βιωσιμότητα, την εταιρική ευθύνη και την υπεύθυνη χρηματοδότηση, με στόχο να συμβάλλει καταλυτικά στη δημιουργία ενός πιο πράσινου ψηφιακού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here