του Βάιου Κρόκου

5 χρόνια μετά από την εκδήλωση στο Hilton, αλλά και αρκετό καιρό πλέον αφότου ξέσπασε η πανδημία,ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας να ανταμώσουν σε ένα περιβάλλον που θυμίζει «κανονικότητα»

Οι προκλήσεις δεν αποτελούν παρελθόν, όμως το μέλλον για την εταιρεία προδιαγράφεται ευοίωνο: Με ισχυρή διοικητική ομάδα, θετικά μεγέθη και διάθεση για καινοτομία.

Ο λόγος για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική η οποία γιόρτασε 45 χρόνια προαγωγής του Πολιτισμού στην Ασφάλιση σε μια όμορφη βραδιά στο Riviera Coast.

Στη σύντομη εισαγωγή του ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεώργιος Καλπάκος έκανε μια μίνι αναδρομή στη μεγάλη επιχειρηματική πορεία με συνέπεια στο χρόνο για την οικογένεια Καρακώστα από το 1877 (ΓΕΝΚΑ), μέχρι την ίδρυση της ΔΥΝΑΜΙΣ το 1977 κ.α

Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: «Το όνομα είναι δύναμη μας, με σταθερή και διαχρονική συνεργασία με τη διαμεσολάβηση. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι στο επίκεντρο αλλά θα πρέπει να εξοικειωθούμε με τη τεχνολογία». Μίλησε επίσης για τις σύγχρονες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, η πανδημία και η ενεργειακή κρίση σημειώνοντας πως οι προκλήσεις πρέπει να γίνουν ευκαιρίες.

Να είμαστε διπλάσιοι στα 50!

Με σταθερά βήματα, αύξηση της παραγωγής, νέα προϊόντα και βελτιωμένο κανονισμό πωλήσεων η ΔΥΝΑΜΙΣ σχεδιάζει τα βήματα της για ένα μέλλον, εξίσου πετυχημένο. Στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Ιωάννης Τζανάκος τόνισε, μεταξύ άλλων…

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here