Η SABO SA, ως μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού, ρομποτικών συστημάτων και ολοκληρωμένων εργοστασίων, έλαβε δυο βραβεία “Gold στα Greek Exports Forum & Awards 2023. Στο πλαίσιο της λαμπερής τελετής απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, παρευρέθηκαν πρόσωπα της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής.

Συγκεκριμένα, η SABO έλαβε την κορυφαία διάκριση για την εξαγωγική της δραστηριότητα, στις κατηγορίες Top Industrial Export Company και Top Export Company in Environmental Protection. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις κυρίες Κοίλιαρη Ευγενία, CEO της SABO SA και Κοίλιαρη Ματίνα CEO του Ομίλου SABO.

 

Σήμερα, η SABO έχει έντονη παρουσία σε 55 χώρες, υλοποιώντας με επιτυχία ποικίλα projects σε απαιτητικές αγορές, όπως στο Καζακστάν, στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Υεμένη, στο Ιράκ, στο Μεξικό κ.α. Μέσα από τη συνεχή ενίσχυση του εξαγωγικού της προσανατολισμού, αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής  απευθυνόμενη στην παγκόσμια βιομηχανία.

Στόχος της διοργάνωσης, ήταν η ανάδειξη των κορυφαίων δράσεων και προϊόντων στον τομέα των εξαγωγών, σε μία απαιτητική χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια γεωπολιτικών συγκρούσεων, της πανδημίας και των υψηλών κοστολογίων. Η διπλή βράβευση της SABO προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, αλλά και της έγκριτης κριτικής επιτροπής της διοργάνωσης, που απαρτίστηκε από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες στον τομέα των εξαγωγών.

Η παραπάνω βράβευση αποτελεί άλλη μία αναγνώριση συμβολής της SABO στην εγχώρια οικονομία ως ανταγωνιστικός παραγωγός βιομηχανικού εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών για την παγκόσμια αγορά.