Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται και “ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ” διαδικτυακά και μέσα από την πλατφόρμα των Ιταλών agents.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο virtual Φόρουμ των Εμπορικών πρακτόρων της Ιταλίας και δώστε την ευκαιρία στην εταιρεία σας και στα προϊόντα της ή τις υπηρεσίες της να έρθουν πιο κοντά στην αγορά της γείτονας χώρας.

Απο τις 23 εως και τις 25 Σεπτεμβριου  2020 συνομιληστε με τους ενδιαφερομενους ιταλους agents και κλειστε συμφωνιες μαζι τους.

 

Στόχος είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά.

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει, θα εξασφαλιστούν 5 στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents και θα παραδοθεί λίστα ενδιαφερόμενων agents, προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

 

Δείτε παρακάτω τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής για το VIRTUAL STAND του συμμετέχοντα:

 • Εικονική εξατομικευμένη βάση

• Προετοιμασία λογότυπου εταιρείας

• Ανακοίνωση στο Radio Agenti.IT

• Προώθηση στη σελίδα Facebook

• Συμβουλευτική Υποστήριξη

• Διαφημιστικό ενημερωτικό δελτίο

• Προσκλήσεις  πρακτόρων και Οργάνωση διαδικτυακών επαφών (τα ραντεβού είναι 4-5 για κάθε εταιρεία)

• Παράλληλη μετάφραση (Ελληνικά-Ιταλικά και Ιταλικά-Ελληνικά)

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤO VIRTUAL FΟRUM ITALIA

Διαμόρφωση του προσωπικού εικονικού σας χώρου και προσαρμογή της εικονικής βάσης.

Το τεχνικό προσωπικό της Virtual Forum Agenti και το τμήμα γραφικών της θα ετοιμάσει το Virtual Stand της εταιρείας σας έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει όλα όσα θα είχατε σε ένα πραγματικό/φυσικό περίπτερο: ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ Κ.ΛΠ.

Aναζήτηση και επιλογή των εμπορικών πρακτόρων/agents που θα έχουν και θα δείξουν ενδιαφέρον για τα προϊόντων σας ή τις υπηρεσίες σας και δημιουργία επικοινωνιακής σύζευξης. 

Προγραμματισμός  του εταιρικού σας μηνύματος στο RADIO AGENTI.IT, η ραδιοφωνική συχνότητα των Ιταλών Εμπορικών Πρακτόρων.

Όπου το επιθυμεί η Εταιρεία, η εξατομικευμένη εικονική βάση θα εισαχθεί και θα προωθηθεί στις σελίδες Facebook αφιερωμένες στους εμπορικούς πράκτορες. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν, αλλά απαιτεί εποπτεία από έναν εκπρόσωπο  εταιρείας.

Τέλος η έρευνά σας, καθώς και μεμονωμένες διαφημίσεις, θα συμπεριληφθούν στο ενημερωτικό δελτίο της Virtual Forum Agenti αφιερωμένο στους εμπορικούς πράκτορες. Επιπλέον, θα ενεργοποιηθούν οι ειδοποιήσεις και οι επικοινωνίες που προορίζονται για τους συγκεκριμένους Εμπορικούς Τομείς.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιθυμώ να συμμετέχω στις διαδικτυακές b 2 b συναντήσεις  που διοργανώνει το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας  με τη  Forum Agenti από τις 23 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 

 

Το κόστος της συμμετοχής σας για τα Μέλη του Επιμελητηρίου στο Forum Agenti Virtual Italia είναι 1.300 ευρώ +24% ΦΠΑ και για τα μη Μέλη του επιμελητηρίου είναι 1.500 ευρώ + 24% ΦΠΑ

 

  Παρακάλω επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω στοιχεία για να με ενημερώσετε

  * Απαιτούμενα προς συμπλήρωση

   

   

  Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (1.300 ευρώ+24% Φ.Π.Α. σύνολο 1.612 ευρώ) ή 1.500 ευρώ +24% Φ.Π.Α. σύνολο 1.860 ευρώ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΩΣ ΤΙΣ 18/09/2020 

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΑLPHA BANK IBAN GR 3201403620362002320000020 EΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ  ΑΦΜ 090055646

   

  ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 

  CAMERA DI COMMERCIO ITALO – ELLENICA DI ATENE 

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here