Χαμένοι στην μετάφραση δείχνουν να είναι εδώ και πολύ καιρό οι πολίτες στην Ελλάδα και οι ασφαλιστές στην χώρα. Και μάλλον δεν είμαστε η εξαίρεση. Άλλωστε τους τελευταίους εννέα μήνες η εξαίρεση έχει ανταλλάξει την θέση της με τον κανόνα. Τι λέτε, είσαστε σύμφωνοι ή όχι;
Όποιος δεν είναι ας το πει. Η στήλη του Ανασφάλιστου από την ώρα που γεννήθηκε έθεσε ως σκοπό της να βγάζει στον αέρα προς σχόλια και συζήτηση ότι γίνεται σε αυτόν τον κλάδο, πιστεύοντας στην ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων. Σαφώς καλοδεχούμενες και οι αντιρρήσεις.
Σήμερα λοιπόν άκουσε ότι τα πρώτα τεστ που γίνονται για τον κορωνοιο έχουν αξιοπιστία μόλις 30% και ότι τα κρούσματα – το σύνολο δηλαδή των κρουσμάτων – ανακοινώνεται με βάση τα πρώτα τεστ. Στην συνέχεια κανείς δεν ασχολείται με τον αριθμό των κρουσμάτων ή με το δείγμα.
Επίσης, σε συνέχεια αυτών, άκουσε ότι από τα 28 ή κάπου τόσα κρούσματα που είχαν ανακοινωθεί για μία πόλη της Βόρειας Ελλάδας μόνο τα δύο είχαν τον ιό με βάση τα τελικά αποτελέσματα των τεστ και αυτά δεν νοσηλεύτηκαν. Τα υπόλοιπα είχαν άλλους ιούς και λοιμώξεις.
Έτσι τα λένε οι ασφαλιστές γιατί έχουν τόσο μεγάλους τζίρους που δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο της οικονομίας; Άστοχη ερώτηση. Αφού η πρόοδος της οικονομίας πάει μαζί με την πρόοδο των ασφαλιστών.
Εδώ δεν τίθεται μόνο το θέμα των εξαιρέσεων στα συμβόλαια για τις μεταδοτικές ασθένειες, τίθεται και το θέμα του ξεκαθαρίσματος των τεστ των μεταφορικών ασθενειών και τι ορίζεται ως τεστ. Υπό τον όρο ότι αυτές οι φήμες δεν είναι φήμες και είναι μέρος μιας αλήθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ