Μία σημαντική διεθνής διάκριση απέσπασε πρόσφατα ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Group Chief Digital Officer & Head of Retail Products της Alpha Bank.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαραλαμπίδης κέρδισε το βραβείο Enteprise CXO of the Year Award 2019 στο TechXLR8  που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του London Tech Week. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση καθώς τα συγκεκριμένα βραβεία θεωρούνται εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών και όχι μόνο. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα βραβεία απονέμονται μετά από ψηφοφορία, γεγονός που προσδίδει επιπλέον σημασία στη διάκριση.

Ο κ. Χαραλαμπίδης βραβεύτηκε για το έργο που έχει γίνει στην Alpha Bank όσον αφορά στην προώθηση της καινοτομίας και της προσπάθειας για επιτάχυνση του επιχειρηματικού μετασχηματισμού του οργανισμού μέσω της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών. Σημειωτέον πως ο κ. Χαραλαμπίδης ξεκίνησε να εργάζεται στην Alpha Bank τον Νοέμβριο του 2016, μετά από μία 20ετή πορεία στον τηλεπικοινωνιακό και τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, και έχει αναλάβει την υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της τράπεζας, το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από έργα που αφορούν τόσο την εμπειρία των πελατών όσο και τις εσωτερικές διαδικασίες του οργανισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here