Η Εύη Μπουκώρου – Γεωργούδα, τέως Chief Commercial Officer (CCO), αναλαμβάνει  χρέη CEO στη Generation Y, International e-Business Hub.

Έχοντας διανύσει μία λαμπρή πορεία τα τελευταία 10 έτη στην Generation Y, σε νευραλγικές και πολυειδείς θέσεις της επιχείρησης, όπως Head Of Customer Experience, Chief Production Officer, Chief Business Development Officer, Chief Commercial Officer(CCO) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η Εύη Μπουκώρου – Γεωργούδα δίνει εκ νέου το ηχηρό της παρών στο επιχειρηματικό οικοσύστημα ως CEO της εταιρείας με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Generation Y στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στην ανάπτυξη πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων που θα προσφέρουν αξία στους πελάτες και στην κοινωνία. 

«Είμαι περήφανος που η διοίκηση της Generation Y, του ισχυρού e-business βραχίονα του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA, περνάει πλέον σε γυναικεία χέρια και μάλιστα, στα πλέον ικανά γυναικεία χέρια. Η Εύη Μπουκώρου–Γεωργούδα, έχοντας περάσει απ’ όλες τις κομβικής σημασίας θέσεις της εταιρίας είναι η πλέον κατάλληλη, με γνώσεις, εμπειρία, global mindset, πελατοκεντρικότητα, και τεχνολογική κατάρτιση για να αναλάβει αυτό το 24 ετών ‘’όχημα’’  και να το οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τις ανάγκες του συνόλου των stakeholders, δηλαδή μετόχους, εργαζομένους, πελάτες και προμηθευτές, είμαι σίγουρος πως η Εύη θα αναβαθμίσει περαιτέρω την κοινότητά μας και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Εύχομαι κάθε επιτυχία και είμαι δίπλα της για να τη στηρίξω από τη θέση του προέδρου της GPA», τόνισε ο Αναστάσιος Σπανίδης.

«Η Generation Y έχει ήδη αποδείξει τη δυνατότητά της να καινοτομεί και να παρέχει υψηλής ποιότητας ψηφιακές λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτή την παράδοση και να οδηγήσω την εταιρεία προς νέες επιτυχίες και κορυφές. Ευχαριστώ τον Αναστάσιο Σπανίδη για την εμπιστοσύνη και είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω το έργο του.

Με τη στήριξη της εξαιρετικής διοικητικής μου ομάδας, που απαρτίζεται από στελέχη με 10ετή και άνω θητεία στην Generation Y καθώς και νέων προσθηκών από κορυφαία στελέχη της αγοράς, θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της ψηφιακής εποχής. Δεσμεύομαι για διαρκή προσπάθεια για καινοτομία και αριστεία», δήλωσε η Εύη Μπουκώρου – Γεωργούδα από την καινούργια της θέση.

Με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία, την εφευρετικότητα και το πάθος για δημιουργία πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων που διευκολύνουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων η νέα διοίκηση της Generation Y θα συνεχίσει να τηρεί την υπόσχεση της οποίας τα αποτελέσματα αποδεικνύει σταθερά εδώ και 24 χρόνια: Να δίνει αδιάκοπτα πνοή σε κάθε επιχειρηματικό όνειρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ