Έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων Tesla στη Hertz και μάλιστα έχουν και αυξημένη ζήτηση, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Αυτό διαψεύδει τον Elon Musk και το περίεργο τιτίβισμά του, με το οποίο φρενάρισε τη μετοχή της εταιρίας, η οποία υποχώρησε τελικά κατά 3,03% σε μία καλή συνεδρίαση της Wall Street.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Musk ανάρτησε περίεργο τουίτ, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα η συμφωνία με τη Hertz, όπως έγραψε το banks.com.gr Νέα περίεργη ανάρτηση του Μασκ φρενάρει την Tesla

Ειδικότερα η διευθύντρια επικοινωνίας της Hertz, Λάουρεν Λούστερ, ανέφερε ότι, «όπως ανακοινώσαμε την περασμένη εβδομάδα, η Hertz έχει κάνει αρχική παραγγελία για 100.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα της Tesla και επενδύει σε νέες υποδομές φόρτισης των οχημάτων ανά τον κόσμο.

Οι παραδόσεις των Tesla έχουν ξεκινήσει. Ήδη βλέπουμε αυξημένη ζήτηση για τα Tesla στον στόλο των οχημάτων που διαθέτουμε προς ενοικίαση, που υποδηλώνει τη ζήτηση της αγοράς για τα οχήματα της Tesla» είπε η κα Λούστερ.

Με τόση κίνηση στη μετοχή που είναι πια στο δείκτη S&P 500 και τόσο ενδιαφέρον για την εταιρία και τα οχήματά της, θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο ο Musk. Δεν μας τα λέει καλά.

Επιπλέον η ανάρτησή του ανέκοψε χθες μεγάλη ανοδική κίνηση και της Hertz η οποία όμως επανήλθε σήμερα στην προσυνεδρίαση:

Η…διαστημική TESLA, ο Elon Musk και η …Hertz…. Και στο βάθος Autohellas.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here