Ήταν μία από τις 28 μετοχές που πήγαν χθες κόντρα στην ευρύτερης έκταση διόρθωση στο ΧΑ, που στο κλείσιμο της συνεδρίασης “μετρήθηκαν” 89 μετοχές με αρνητικό πρόσημο.
      Εύλογη λοιπόν η αναφορά μας στη μετοχή μίας εταιρείας, που έχουμε αναδείξει κατά το παρελθόν από όταν η μετοχή ήταν σε διαπραγμάτευση σε τιμές χαμηλότερες του ενός ευρώ. Έκτοτε, είναι η αλήθεια, πως δεν ξανά ασχοληθήκαμε με το Κτήμα Λαζαρίδη αφήνοντας τις φιάλες να ωριμάσουν στο κελάρι.
        Η μετοχή έφθασε, κάποια στιγμή και έως τα 1,72 ευρώ– στη συνεδρίαση της 24 Ιουλίου για να διορθώσει στη συνέχεια έως τα 1,40 ευρώ.
    Γιατί μου κίνησε την περιέργεια το χαρτί; το τελευταίο διάστημα, από τις 10 Ιουλίου μέχρι και χθες συσσωρεύει σε ένα εύρος μεταξύ 1,33 € έως 1,72 € ενώ τις τελευταίες δείχνει πως μαζεύεται επίμονα από τα 1,40 ευρώ και πάνω.
        Η εταιρεία ακολουθεί μία σταθερά ανοδική πορεία, με ικανοποιητικά μεγέθη και σημαντικές προοπτικές για την χρήση του 2019.
    Στα πλεονεκτήματα της εισηγμένης το περιορισμένο free float, καθώς ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης ελέγχει το 37,6% του μετοχικού κεφαλαίου, ο Γεράσιμος το 16,83%, η Ιουλία το 14,64% και το 10,51% του μ.κ  ο Γεώργιος Λαζαρίδης.
         Με την αποτίμηση στα 27,57 εκατ.€ και καθαρή θέση στα 22,15 εκατ.€ μία εύλογη αποτίμηση για την εισηγμένη θα ήταν στα επίπεδα των 35 εκατ. ευρώ. Στόχος, που με στοιχειωδώς ουδέτερη αγορά μπορεί να τα φτάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here