Χωρίς ρεύμα παραμένουν από 20-25 περιοχές της Αττικής, όπως τόνισε ο πρόεδρος των Τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης μιλώντας στην ΕΡΤ και το OPEN.

  • «θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους καταναλωτές που ταλαιπωρούνται αλλά έχουμε ξεπεράσει πάνω από 5000 βλάβες και εκτός απ’ αυτό είναι αρκετές περιοχές περίπου 20-25 που είναι εκτός ρεύματος»

Tις καθυστερήσεις στην επιδιόρθωση των βλαβών τις απέδωσε:

«από χθες το μεσημέρι δεν είχαμε πρόσβαση να πάμε στα σημεία για να επαναφέρουμε το πρόβλημα που έχει κάθε καταναλωτής»

  • «όταν σε μία βλάβη η απόσταση για να πας από το σημείο που βρισκόμαστε μπορεί να χρειαζότανε παλιότερα μισή ώρα με 1 ώρα και τώρα κάναμε 4-5 ώρες άρα καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν να πάμε να αποκαταστήσουμε τις βλάβες».

Ο κ. Μανιάτης επισήμανε την δυσκολία των τεχνικών να προσεγγίσουν τις περιοχές με βλάβες, λόγω των πολλών παρατημένων αυτοκινήτων.

  • « το πρόβλημα να πάμε να αποκαταστήσουμε μία βλάβη υπήρχαν και πολλοί δρόμοι που ήτανε κλεισμένοι λόγω αυτοκινήτων και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στα σημεία. Μας δυσκόλεψε στο να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε την ζημιά»
  • «Είναι αρκετές υπέροχες χωρίς ρεύμα, η Μεταμόρφωση, το Ηράκλειο είναι η Νέα Ιωνία, το Μαρούσι η Αγία Παρασκευή ο Διόνυσος η Εκάλη η Κηφισιά. Βασικά δεν είναι μόνο τα βόρεια προάστια είναι και προς την Ηλιούπολη είναι και σε άλλα σημεία είναι προς το Βύρωνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here