Υπεγράφη χθες η δεσμευτική συμφωνία με την ISRAEL AEROSPACE INDUSTRIES (IAI) για την πώληση της INTRACOM DEFENSE Α.Ε. (IDE), θυγατρικής του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της άμυνας στην Ελλάδα.

Η IDE ειδικεύεται στην παραγωγή εκτοξευτών και υποσυστημάτων βλημάτων, χερσαίων και θαλάσσιων τακτικών επικοινωνιών, υβριδικών ενεργειακών συστημάτων κ.α.

Ο Πρόεδρος και CEO της INTRACOM HOLDINGS, Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: “Η συμφωνία αυτή αποτελεί αναγνώριση των εξαιρετικών ικανοτήτων μιας ιδιαίτερης Ελληνικής βιομηχανίας– της IDE ως μιας παγκοσμίως αναγνωρισμένης εταιρείας. Η επιτυχία της IDE είναι αποτέλεσμα επένδυσης 40 ετών σε κεφάλαιο και ανθρώπινη προσπάθεια, με επιμονή και ενάντια σε κάθε πρόβλεψη. Είμαστε υπερήφανοι που σήμερα συμμετέχουμε στην ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας άμυνας και εν γένει στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και τη διεύθυνση υπό τον κ. Τρουλλινό για την επί πολλά έτη εποικοδομητική συνεργασία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here