Τη διαχείριση του εμπορικού κέντρου Athens Heart αναλαμβάνει η αμερικανική Hines μετά τη συμφωνία που υπέγραψε στις 29 Αυγούστου με την Pasal.

Η συμφωνία προβλέπει πως η Pasal θα συνεχίσει την υποστήριξη του εμπορικού κέντρου για την επόμενη διετία. Με βάση τον σχεδιασμό του αμερικανικού ομίλου, το Athens Heart θα μετατραπεί στο πρώτο στάδιο σε εκπτωτικό εμπορικό κέντρο, με ενίσχυση των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και την προσθήκη κινηματογραφικών αιθουσών.
Όπως ανακοίνωσε η Hines, η διεθνής επενδυτική εταιρεία real estate, προχώρησε σε κοινοπραξία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για την ανακατασκευή του εμπορικού κέντρου Athens Heart σε premium εκπτωτικό εμπορικό 22.000 τ.μ. Με τον τρόπο αυτό κλείνει μια πολύμηνη περίοδος διαπραγμάτευσης με μεταξύ της Hines και της Pasal για το εμπορικό κέντρο.
Το εμπορικό κέντρο, το οποίο θα μετονομαστεί σε Gazi Outlets, θα διαθέτει κινηματογράφο και θα υποστεί ριζική ανακαίνιση ώστε να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό αναψυχής και εστίασης. Η ανακατασκευή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή από διεθνείς μάρκες.
Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, το Gazi Outlet βρίσκεται στην πιο δυναμική περιοχή της Αθήνας, μόλις 2 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη και 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Επιπλέον το ακίνητο εδρεύει μεταξύ της τουριστικής περιοχής κέντρου και του λιμένα Πειραιά, o οποίος δέχεται 17 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here