Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ των ιδιοκτητών της CRETA Farms που οδηγείται στο λουκέτο, εν μέσω προσπαθειών για τη σωτηρία της, αψιμαχιών, εξωδίκων και πολλών επεισοδίων μεταξύ των κ.κ. Εμ. Δομαζάκη και Κ. Δομαζάκη.

Δείτε επίσης: Μαίνεται ο πόλεμος: Η Creta Farms απαντά με εξώδικο στον Κ. Δομαζάκη

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης επανέρχεται, απαντώντας στο εξώδικο με εξώδικο.

Σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων αναφέρει: Σήμερα διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση – για μία ακόμα φορά – ότι μια εταιρεία επικοινωνιολόγων διακινεί ένα ανυπόστατο εξώδικο που μου απεστάλη από τους Διοικούντες της εταιρείας, το οποίο βρίθει ανακριβειών και συκοφαντιών, όπως και μιας αγωγής με παρόμοιο περιεχόμενο, με την οποία η εταιρεία ΜΑΣ αιτείται από εμένα χρηματική ικανοποίηση για ψυχική οδύνη!, παντελώς αβάσιμο αίτημα για τους γνώστες, μιας και τέτοια κονδύλια εξετάζονται μόνο σε περίπτωση θανάτου φυσικού προσώπου! Αλλά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με τη λασπολογία, απλά θα απαντήσω ότι τεχνηέντως δεν αναφέρουν οτιδήποτε για την αγωγή που ΕΓΩ πρώτος άσκησα εναντίον τους αιτούμενος – ορθά – χρηματική ικανοποίηση ύψους 15εκ Ευρώ. Ο πανικός τους είναι τέτοιος που «ου γαρ οίδασι τι ποιούσι». Εγώ θα ασχοληθώ ΜΟΝΟ με την εταιρεία, μιας εταιρείας που έφτιαξα από το μηδέν με τα γυμνά μου χέρια, τις ιδέες για το πάντρεμα των καλύτερων υλικών της Κρητικής γης και συνοδοιπόρους στην αρχή μισή ντουζίνα ενάρετους και εργατικούς ανθρώπους. Αυτό, αν θέλουν και μπορούν, ας το διαψεύσουν οι ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι.

Η λύπη και η απογοήτευση δε συνίστανται στο γεγονός ότι δημόσια έγγραφα με κατάπτυστες και εντελώς αβάσιμες κατηγορίες διοχετεύονται υπόγεια σαν Φειγ Βολάν στα γραφεία εκδοτών και δημοσιογράφων, για να επηρεάσουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση το επενδυτικό κοινό ενόψει βέβαια της επικείμενης κρίσιμης τακτικής Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας, αλλά στο ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή που η εταιρεία αποδεδειγμένα καταρρέει στα χέρια αυτών των Διοικούντων εξανεμίζοντας μέσα σε μόλις 3 μήνες αποθέματα εκατοντάδων τόνων προϊόντων αξίας πολλών εκατομμυρίων Euro, σφράγιση επιταγών, υπολειτουργία του εργοστασίου στο Ρέθυμνο, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα προϊόν στα ράφια και τα γουρούνια λιμοκτονούν στις χοιροτροφικές μονάδες μας, ο Μάνος Δομαζάκις λειτουργεί σαν επικεφαλής αγέλης σε στρατιές δικηγόρων, επικοινωνιολόγων και προσωπικών συμβούλων με υπέρογκες αμοιβές που αποκλειστική τους ευθύνη και μέλημα ολοφάνερα δεν είναι η προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας. Θεωρεί ότι ο θώκος του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου δίνει απεριόριστη και κύρια, ανέλεγκτη εξουσία στο διηνεκές……. Θεωρεί ότι τα ελάχιστα χρήματα που έχει η εταιρία πρέπει να σπαταλούνται για παραπληροφόρηση αντί να αξιοποιούνται για να παραχθεί έστω κι ένα κιλό προϊόν.

Είναι λυπηρό να βλέπεις ότι η κατρακύλα αξιών και ήθους δεν έχει τελειωμό συμπαρασύροντας στο διάβα τους υπολήψεις, οικογένειες και μια εταιρεία υπόδειγμα επί 30 και πλέον έτη.

Από την πρώτη στιγμή έδειξα μεγάλη εμπιστοσύνη στην Πολιτειακή ηγεσία, στις Τράπεζες και στην εταιρεία Ernst & Young που ανέλαβε τον ιδιαίτερα κρίσιμο και νευραλγικό ρόλο του CRO στην εταιρεία και δεσμεύτηκε ως οφείλει εκ του ρόλου της να διασφαλίσει ότι τα λίγα διαθέσιμα χρήματα οδηγούνται στις ιεραρχημένες λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας, όπως η αγορά κρέατος και η εξόφληση των υποχρεώσεών μας απέναντι στο προσωπικό μας, στους προμηθευτές κλπ και όχι στην καλοπληρωμένη στρατιά των δικηγόρων, των επικοινωνιολόγων και των συμβούλων αποφυγής ευθύνης της Διοίκησης.

Το οξύμωρο είναι ότι βάλλομαι εγώ, επειδή τοποθετούσα χρήματα στην εταιρεία μου, αντί να τα βάζω στην τσέπη ή σε εξωχώριους λογαριασμούς. Εγώ, επειδή δεν σώπασα, όταν διαπίστωσα κατασπατάληση εταιρικής περιουσίας, ως όφειλα κατά πολλούς. Εγώ, που έβαλα το συμφέρον την εταιρικής περιουσίας πάνω από το προσωπικό και οικογενειακό. Εγώ, γιατί εμπιστεύθηκα στα χέρια ανθρώπων το «σπίτι» μου και δεν κάθισα αμέτοχος, όταν είδα ότι ο μοναδικός τους σκοπός ήταν να το μαγαρίσουν. Εγώ, γιατί πήγαινα πρώτος στην εταιρεία και έφευγα τελευταίος. Εγώ, που ξαφνικά δήθεν απώλεσα την λογική και θέλησα να «πυρπολήσω» την εταιρεία μου ως άλλος Νέρωνας. Μόνο που ΕΓΩ είμαι αυτός που για ακόμα μια φορά προ διμήνου έφερα τη λύση για την σωτηρία και την εξέλιξη της εταιρείας αυτής μέσω ενός αξιόλογου και σοβαρού Έλληνα στρατηγικού επενδυτή που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και όραμα.

Ο αγώνας μου είναι άνισος, αλλά μόνο κατά το φαινόμενο. Εξάλλου, άνισοι αγώνεςδόθηκανκαιστοπαρελθόν μεπιοχαρακτηριστικήτημάχητουΔαυίδαπέναντι στον πάνοπλο και πανίσχυρο Γολιάθ.

Η εμπιστοσύνη μου στην Δικαιοσύνη και η πίστη μου στο δίκαιο και την οικογένειά μου, μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω και αυτό θα πράξω, σε άλλο επίπεδο, καθώς η λάσπη δεν μου ταιριάζει.

‘Όπως χαρακτηριστικά λέει ο σοφός λαός μας, η αγέλη είναι τόσο ισχυρή όσο ο αρχηγός…μετά την πτώση του απλά αλυχτούν και διασκορπίζονται.

OΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ

Του Κωνσταντίνου ΔΟΜΑΖΑΚΗ του Στυλιανού – Σπυρίδωνος και της Ελένης, κατοίκου Ρεθύμνου (περιοχή Αγίου Μάρκου – Μυσσίρια), με Α.Φ.Μ. ***** της Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου.

‘Ελαβα μόλις εχθές 27/08/2019 την αντικειμενικά με μεγάλη καθυστέρηση απάντησή σας στην από 5/08/2019 εξώδικη δήλωση που σας απηύθυνα, απάντηση εξαιρετικά ‘ΑΚΑΙΡΗ κατ’ αντικειμενική κρίση, καθώς η εταιρεία μετρά ανάποδα πλέον ημέρες ζωής. Διότι, το ραγδαίο των εξελίξεων, που ΕΣΕΙΣ κινείτε, διότι ΕΣΕΙΣ έχετε τα ηνία της εταιρείας ΜΟΥ, απαιτεί γρήγορες κινήσεις και αποφάσεις, που ΕΣΕΙΣ δεν λάβατε. Δυστυχώς δε για εσάς, δεν χρειάζεται καν να ασχοληθώ περαιτέρω, για να σας διαψεύσω εγώ, όταν η ίδια η πολιτειακή εξουσία σας διαψεύδει, καθώς, κατά δηλώσεις πολιτικών προσώπων σε έγκριτες εφημερίδες, ΕΣΕΙΣ, η διοίκηση της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ απευθυνθήκατε στην πολιτειακή ηγεσία της χώρας και ΕΣΕΙΣ δώσατε ακόμα και εκεί εσφαλμένες πληροφορίες και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ότι αρκούσε δήθεν για την διατήρηση της εταιρείας στους κανονικούς της παραγωγικούς ρυθμούς η ρύθμιση του factoring εκ μέρους των τραπεζών και η αποδέσμευση των ορίων των εγγυητικών, όπερ και εγένετο ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗΣ, με την υπογραφή του MoU στις 22/07/2019.

Όμως, αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν είχατε δώσει – εκ λάθους ή για άλλους λόγους που μόνο ΕΣΕΙΣ γνωρίζετε – τα ορθά οικονομικά μεγέθη και προβλέψεις αναφορικά με τη διατήρηση της εταιρείας σε παραγωγική λειτουργία και κατόπιν, ΕΣΕΙΣ απευθυνθήκατε εκ νέου και πάλι στην πολιτεία και ζητήσατε ΕΚ ΝΕΟΥ παρεμβολή, αυτή τη φορά, για χρηματοδότηση από τις τράπεζες, οι οποίες προφανώς και είχαν και έχουν απορρίψει το αίτημά ΣΑΣ, για να ακολουθήσετε άλλη οδό.

Τότε λοιπόν, META την υπογραφή κατά τα ως άνω του MoU, στο στάδιο της υλοποίησης των συμφωνηθέντων, ΕΣΕΙΣ και πάλι και αναφέρομαι στους διοικούντες την εταιρεία, με πληροφορήσατε ότι ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ που μεταβιβάστηκαν στην ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ από την εταιρεία συμφερόντων εξ ημισείας του εξ υμών Ε. Δομαζάκι και δικών μου. Με υποβάλλατε σε τεράστια ταλαιπωρία, εγώ, ο μέτοχος και εγγυητής της εταιρείας να συνεννοούμαι με τα δικηγορικά γραφεία που ήταν επιφορτισμένα με το συγκεκριμένο έργο, στα οποία δικηγορικά γραφεία είχαν φθάσει άλλες εντολές από ΕΣΑΣ, τους διοικούντες την εταιρεία ενάντια στα συμφέροντά της. Τελικά, όπως άριστα γνωρίζετε, ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΛΛΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ.

Αναρωτιέμαι λοιπόν μέχρι πού εξικνούνται τα όρια της βούλησής σας να διαστρεβλώνετε πράγματα και καταστάσεις και δη χρησιμοποιώντας πλέον ανερυθροίαστα και τον τύπο, ενόψει της επικείμενης τακτικής ΓΣ των μετόχων της εταιρείας στις 4/09/2019. Είναι ολοφάνερο ότι προσπαθείτε ρίχνοντας άκριτα λάσπη να επηρεάσετε τους μετόχους, αλλά ο χρόνος κυλά σε βάρος σας και τελειώνει και τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα σε βάρος σας γιατί καταφέρατε το ακατόρθωτο, να διοικείτε έναν κολοσσό και να τον μετατρέψετε σε 3,5 μόλις μήνες σε σκιά του εαυτού του. Αυτό κι αν θέλει μαεστρία! Ο πανικός που σας έχει καταλάβει είναι ευδιάκριτος και είναι η μόνη εξήγηση γιατί σπεύσατε να διοχετεύσετε το 16σέλιδο γενικόλογο και υπερφίαλο και κύρια, με άκρως ανακριβές περιεχόμενο εξώδικό σας αυτούσιο στον τύπο, δεν είχατε καν το χρόνο μάλλον να επεξεργαστείτε ένα κείμενο βάσει του εξωδίκου αυτού!Σημειωτέον δε ότι το εξώδικο αυτό δεν το υπογράφετε καν! Καινούρια τακτική, όπως και όλα όσα πράττετε, όλοι συστρατεύεστε πίσω από τον «αρχηγό», τον Πρόεδρο και Διεθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ. και μόνο ο δικηγόρος του Δ.Σ. κ Μαργωμένος υπογράφει για την πλευρά του. Συγκεκριμένα, αναγράφετε «Ο εξωδίκως δηλών και Πρόεδρος του ΔΣ (Εμμανουήλ Δομαζάκις) και εξουσιοδοτημένος για την υπογραφή της παρούσας εξώδικης απάντησης – διαμαρτυρίας και δήλωσης από τους υπ’ αριθμ. 2, 3, 5, 6, 8 εξωδίκως δηλούντες». Δε νοείται εξώδικο όμως δι’ αντιπροσώπου! Είναι προσφιλής δε τακτική σας να μην υπακούετε σε νόμους και κανόνες. Γιατί τώρα συστρατεύεστε πίσω από τον ενλόγω ιθύνοντα νου, εσείς το ξέρετε, όταν το καράβι βουλιάζει, απλά, κατά την άποψή μου, έτσι η ευθύνη σας είναι ίδια με του αρχηγού σας. ‘ Όλα θα κριθούν, έχω υπομονή και επιμονή, όπως πολύ καλά γνωρίζετε.

‘ Οσο για την «πανθομολογούμενη νομιμότητα» της απόφασής σας να με καθαιρέσετε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, όσο βαρύγδουπες είναι οι εκφράσεις, τέτοιος θα είναι και ο πάταγος, καθώς εκκρεμεί, ως γνωρίζετε άλλωστε, να κριθεί από τα τακτικά δικαστήρια το θέμα και είναι άνευ ουσίας τελείως να θριαμβολογείτε αναφερόμενοι σε αποφάσεις προσωρινού και μόνο χαρακτήρα, όπως μία προσωρινή διαταγή. Αντιπαρέρχομαι λοιπόν λακωνικά τα αβάσιμα επιχειρήματά σας εναντίον των εκπεφρασμένων θέσεών μου.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΒΑΣΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ.

Δεν πείθει κανέναν, θεωρώ, ούτε καν εσάς τους ίδιους φαίνεται, αλλιώς θα είχατε πολύ πιο στέρεα επιχειρήματα, ο ούτως ή άλλως έωλος ισχυρισμός σας περί του ότι δήθεν εγώ, ο μέτοχος της εταιρείας, έχω εξαπολύσει έναν αγώνα δήθεν κατά της εταιρείας ΜΟΥ, της οποίας τη λαμπρή πορεία είχα προσωπικά χαράξει με άοκνη προσπάθεια και σκληρή δουλειά επί τριάντα ολόκληρα χρόνια! Χαρακτηριστικό δε του ότι φάσκετε και αντιφάσκετε είναι ότι ο εξ υμών κ. Παπαδάκης, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μου απηύθυνε, δήλωσε πως η εταιρεία είναι εισηγμένη και όχι δική μου, αλλά, τώρα, συμπλέει με εσάς που αναφέρεστε στην εταιρεία ως εταιρεία ΜΟΥ.

Ποιες είναι άραγε αυτές οι διαβόητες τιτάνιες προσπάθειες που επικαλείστε ότι δήθεν καταβάλλετε για να ατενίσουμε το ευοίωνο μέλλον της εταιρείας, δεν μας τις αναλύετε, συνεδριάζετε και συνεδριάζετε, αλλά παραγωγή δεν υπάρχει, οι αποθήκες είναι άδειες, δεν υπάρχουν αποθέματα, δεν υπάρχουν πρώτες ύλες, τα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι άδεια, έχουμε τεθεί εκτός HORECA, έχουν απωλεσθεί κεφάλαια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και θέσεις τεράστιας αξίας και στρατηγικής σημασίας, πάνε χαμένοι κόποι τόσων ετών, οι κόποι ΜΟΥ, όχι οι δικοί σας. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν αντικείμενο, αναλώνουν τον εργασιακό τους χρόνο σε συνελεύσεις σωματείων, επισκέπτονται δικηγορικά γραφεία και δημόσιες αρχές, είναι απλήρωτοι, ατενίζουν το μέλλον ζοφερό, άλλοι έχουν απολυθεί. Πώς διατέθηκαν τα χρήματα από τις πωλήσεις των αποθεμάτων, κάποια στιγμή θα ανακοινώσετε, αναγκαστικά.

Αυτήν την κατάντια ζουν η εταιρεία και οι μέτοχοί της και εσείς αναλώνεστε να στέλνετε εξώδικα στον τύπο ως ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ! Δεν είστε η ΚΡΕΤΑ, τη διοικείτε απλά και ιδού το μεγαλούργημά σας! Η ΚΡΕΤΑ είναι των μετόχων της, όχι των μελών του Δ.Σ. αυτής. Το Δ.Σ. λογοδοτεί στους μετόχους και στις αρμόδιες Αρχές. ‘ Ετσι θα συμβεί και με εσάς, όλα κατά νόμο θα γίνουν. Δεν είστε άτρωτοι ούτε θεοί. ‘ Οσο για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. στον οποίο έχετε πίστη είναι και μεγαλομέτοχος της εταιρείας, ουδέν σχόλιο. Οι πράξεις και τα έργα του θα μείνουν στην ιστορία των εισηγμένων και όχι βέβαια με χαρούμενα χρώματα.

Χαιρετίζω με μεγίστη ικανοποίηση την παραδοχή σας ότι όσο εγώ ήμουν στα ηνία της εταιρείας, όλα μα όλα έβαιναν καλώς και ακόμα και τις δυσκολίες τις ξεπερνούσαμε.

Ακόμα και μετά την καταρχήν καθαίρεση και κατόπιν οριστική αποπομπή μου, ΕΓΩ υπέγραψα το MoU, παρότι δεν ήμουν υποχρεωμένος προς τούτο, ΕΓΩ υπέγραψα να μεταβιβασθούν σήματα και πατέντες στην ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ, που δήθεν δεν ήταν δικές μου, ΕΓΩ και μόνο πλήρωσα εξ ιδίων το κόστος για τη διατήρηση της επέκτασης της κατοχύρωσής τους.

Πέραν αυτών, ΕΓΩ από 26/06/2019 κατέθεσα στη ΓΣ των μετόχων της εταιρείας της οποίας τη σύγκληση ΕΓΩ προκάλεσα αναζητώντας απαντήσεις στα εύλογα και δίκαια ερωτήματά μου, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΑ, καθώς ο πρώτος από εσάς και οι μέτοχοι που εκπροσωπούσε παραπέμψατε στο ΔΣ τα θέματα, ενώ, ΕΣΕΙΣ, το ΔΣ τα είχατε προηγουμένως προωθήσει στη ΓΣ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων! Και τελικά, τίποτα! Από το ένα όργανο στο άλλο και απόφαση καμμία! Μόνο έργα όπως αυτά που παρακολουθούμε όλοι τους τελευταίους μήνες, ζημιά και ντροπή.

Λοιδορήσατε αδιανόητα και αδικαιολόγητα και το LOI που κατέθεσα στην ενλόγω ΓΣ, το ίδιο πράξατε και τώρα, με δημοσιεύματα στον τύπο. Για δικούς σας λόγους, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΩΣ Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ, έναντι εμού του μετόχου της!, δεν θέλετε επενδυτή ή μάλλον, περιφρονείτε τα χρήματα του επενδυτή που έχω εδώ και καιρό γνωστοποιήσει σ’ εσάς ότι προτίθεται να προσφέρει. Ενώ γνωρίζετε και σε κάθε περίπτωση, εκ της θέσεώς σας και των ιδιοτήτων σας έκαστος εξ υμών, όφειλε να γνωρίζει, ότι η εταιρεία «σβήνει», όπερ και εγένετο μπροστά στα μάτια σας.

Είχα λοιπόν απόλυτο δίκιο, όταν δήλωσα τέλη Ιουνίου 2019 ότι η εταιρεία αντέχει 15 ημέρες ακόμα. ‘ Αντεξε πολύ παραπάνω; Η δήλωση θορύβησε τους πιστωτές της εταιρείας ή τα γεγονότα; ‘ Εχετε ένα θέμα με την αλήθεια και την ουσία, τα ξεπερνάτε με αστεϊσμούς. Είναι πλέον γνωστός και διαγωσμένος ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Το γιατί δεν έχω ανεύρει εισέτι, αλλά θα αναφανεί, θα βοηθήσει και η Δικαιοσύνη με το έργο της, όταν επιληφθεί.

Η Κοινοπραξία των τεσσάρων συστημικών τραπεζών απηύθυνε επιστολή στον καθένα από τα μέλη του ΔΣ προσωπικά και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά. Σας ενοχλεί που οι πιστωτές έμαθαν τα γεγονότα, αυτά που πράξατε και εθελοτυφλείτε μάλλον τόσο πολύ, που φθάσατε να αναπαράγετε και εσείς οι ίδιοι ότι για την κατάσταση με τις πιστώτριες τράπεζες δε φταίνε τα μεγέθη της εταιρείας, δεν ευθύνεται η διοίκηση της εταιρείας και οι πράξεις της, αλλά ο μέτοχος που είναι εκτός διοίκησης, δεν επηρεάζει τις αποφάσεις της εταιρείας και εξακολουθεί να είναι εγγυητής υπέρ αυτής! Δηλαδή, αν αποκρύπταμε τι κάνατε, όλα θα έβαιναν καλώς!!!

Επαναλαμβάνω, έχετε θέμα με την αλήθεια και την ουσία, δεν σας αρέσει και την προσπερνάτε.

Κάνετε λόγο για τα όρια του factoring, αλλά δε συνδυάζετε και πάλι τα δεδομένα, τα αντικειμενικώς υπαρκτά, διότι, γεγονός είναι ότι πωλήσεις δεν υπάρχουν. Χωρίς πωλήσεις, σαφώς και το factoring δε λειτουργεί.

Όταν δεν υπάρχει η αναμενόμενη δραστηριότητα της εταιρείας και τα όρια των εγγυητικών επίσης θα μειωθούν, αλυσίδα είναι.

Όσο για την Επιτροπή Ελέγχου, όπως ‘ΟΛΟΙ γνωρίζουμε, υπάρχει έγγραφο με τις υπογραφές όλων για το τι συνέβη τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Μην το λησμονείτε ή κάνετε πως δεν υπάρχει.

‘ Όλα όσα έχω εκθέσει στην παρούσα είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ υπαρκτά στον έξω κόσμο κατ’ αντικειμενική κρίση.

Στον αντίποδα, όλα όσα ΕΣΕΙΣ αναφέρετε στο εξώδικό σας δεν είναι παρά υποκειμενικές κρίσεις, τις οποίες ΕΣΕΙΣ και μόνο ενστερνίζεστε και τις οποίες διοχετεύετε αθρόα και άναρχα συνάμα, για να στηρίξετε το δικό σας μονομερές σενάριο, ότι δήθεν, εγώ, εκτός εταιρείας ων, επηρεάζω τις τύχες της εταιρείας μέσω δημοσιευμάτων.

Αλήθεια, όταν τα δημοσιεύματα είναι με τίτλο ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ, από εμένα διοχετεύονται; ‘ Όχι βέβαια. ΕΣΕΙΣ, οι διοικούντες παρουσιάζεστε ως ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ και θέτετε την εταιρεία εναντίον μου, εσείς και μόνο. Την άποψή μου και τον αντίλογό μου δεν θα μου τον στερήσετε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα.

Δεν άφησα τυχαία το μεγάλο «αγκάθι» τελευταίο, καθώς είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του σεναρίου που έχετε πλάσει. Εκεί εμπλέκεστε όλοι, όπως και αναφορικά με τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της εταιρείας. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην ταμειακή διευκόλυνση ύψους 11,6 εκ Ευρώ προς την εταιρεία, την οποία χορήγησα και προκύπτει από σώματα επιταγών και αποδεικτικά κατάθεσης. Δεν είναι δύσκολος ο συνδυασμός των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και η εξαγωγή συμπεράσματος. Τα στοιχεία αυτά, όσα είχα εξαρχής στην κατοχή μου, στο αρχείο μου και όσα συγκέντρωσα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ από την Τράπεζα Πειραιώς, τα έχω θέσει υπόψιν όλων των εμπλεκομένων μερών και Αρχών, ήτοι, της εταιρείας ως νομικού προσώπου, στην Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας, στο ΔΣ της εταιρείας, στις πιστώτριες τράπεζες, στην KPMG, στην PwC, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αν όλα ήταν όπως διατείνεστε, ότι δήθεν δεν κατέβαλλα εξ ιδίων για λογαριασμό της εταιρείας ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ, τότε πώς εσείς εξηγείτε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αναζητούν απαντήσεις εξετάζοντας πρωτογενώς τα στοιχεία και δεν αρκούνται στις δηλώσεις της εταιρείας δι’ υμών, της διοίκησης, η δε έκθεση της PwC, δεν έχει εμφανισθεί οπουδήποτε και αρνείστε να μου την εγχειρίσετε, την αποκρύπτετε, για δικούς σας λόγους, που δεν με αφορούν. ‘ Όμως, χωρία της έκθεσης αυτής κυκλοφορούν στους μετόχους της εταιρείας ενόψει της επικείμενης ΓΣ! ‘ Ετσι λοιπόν, έχετε ένα έγγραφο που με αφορά, αφορά την περιουσία και την προσωπικότητά μου, εσείς δώσατε τα στοιχεία, ό,τι θέλατε και εγώ δεν μπορώ ούτε να το έχω. Φυσικά και δεν θα υπογράψω στην PwC ότι δεν της αποδίδω οποιαδήποτε ευθύνη, προκειμένου να το λάβω. ‘ Εχω υπομονή. Θα δοθεί προσεχώς σε δικαστήριο όπου θα εξελιχθεί η υπόθεση, όπου βέβαια θα ληφθεί υπόψιν και η έκθεση που συντάχθηκε από την εταιρεία NEXIA EUROACCOUNTANTS Ορκωτοί Λογιστές, κατόπιν δικής μου εντολής και μέριμνας, με τα στοιχεία που εγώ προσκόμισα, την οποία ΕΣΕΙΣ, επιλέγετε να αγνοείτε, παρά το γεγονός ότι σας την γνωστοποίησα.

ΕΠΙΜΕΤΡΟ.

page7image5804192

Δυστυχώς, σήμερα διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση για μία ακόμα φορά ότι μια άλλοτε κραταιά εταιρεία στον χώρο της αλλαντοβιομηχανίας έχει γίνει υποχείριο και όχημα για άλλους σκοπούς. Βίωσα το θλιβερό, μία εταιρεία επικοινωνιολόγων να διακινεί ένα ανυπόστατο εξώδικο που μου απεστάλη από τους διοικούντες την εταιρεία που έφτιαξα με τα γυμνά μου χέρια από το μηδέν και μισή ντουζίνα ανθρώπους.

Η λύπη και η απογοήτευση δεν έγκειται στο ότι δημόσια έγγραφα με κατάπτυστες κατηγορίες κυκλοφορούν σαν Φειγ Βολάν στα γραφεία εκδοτών και δημοσιογράφων, αλλά στο ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή που η εταιρεία καταρρέει στα χέρια ΣΑΣ και δεν υπάρχει ένα προϊόν στα ράφια, και τα γουρούνια λιμοκτονούν στις χοιροτροφικές μονάδες μας, ο εξ υμών Μάνος Δομαζάκις λειτουργεί σαν επικεφαλής αγέλης σε στρατιές δικηγόρων, επικοινωνιολόγων και συμβούλων με υπέρογκες αμοιβές που αποκλειστική ευθύνη τους είναι όχι η προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας, αλλά του αρχηγού της αγέλης.

Είναι λυπηρό να βλέπεις ότι η κατρακύλα αξιών και ήθους δεν έχει τελειωμό συμπαρασύροντας στο διάβα τους υπολήψεις, οικογένειες και μια εταιρεία υπόδειγμα.
Από την πρώτη στιγμή έδειξα μεγάλη εμπιστοσύνη στην Πολιτειακή ηγεσία, στις Τράπεζες και στην εταιρεία Ernst & Young που ανέλαβε τον ιδιαίτερα κρίσιμο και νευραλγικό ρόλο του CRO στην εταιρεία και οφείλει να εξασφαλίσει ότι τα λίγα διαθεσιμα χρήματα οδηγούνται στην αγορά κρέατος και στην πληρωμή των υποχρεώσεων και όχι στην στρατιά των δικηγόρων, των επικοινωνιολόγων και των συμβούλων αποφυγής ευθύνης της Διοίκησης, η οποία δεν θα λάβει «συγχωροχάρτι».

Ο αγώνας μου αναγνωρίζω ότι είναι άνισος και υπάρχουν πολλές αντίστοιχες αναφορές στο παρελθόν με πιο χαρακτηριστική την μάχη του Δαυιδ απέναντι στον πάνοπλο και πανίσχυρο Γολιάθ.

Η εμπιστοσύνη μου στην Δικαιοσύνη, η αγάπη μου για την εταιρεία και η πίστη μου στο δίκαιο, το ηθικό και την οικογένειά μου, μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω.

Η αγέλη είναι τόσο ισχυρή όσο ο αρχηγός…μετά απλά διασκορπίζονται.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου παραγγέλλεται ο αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα όπου αυτή απευθύνεται, για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΜΑΖΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here