Σημαντικά ποσοστά του ομίλου Authentic Brands Group (ABG) των 12,7 δισ. δολαρίων, που έχει υπό την ομπρέλα του brands όπως η Forever 21, η Brooks Brothers, η Nine West και η Νautica συμφώνησαν να αποκτήσουν η CVC Capital Partners και η HPS Investment Partners.

Το deal εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μηνός και βάσει αυτού εκπρόσωποι των δύο private equities θα αποκτήσουν θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Authentic Brands.

Donald MacKenzie, Steve Koltes και Rolly Van Rappard.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και CEO του ομίλου Jamie Salter η συμφωνία «είναι απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που έχει επιτελέσει η ομάδα μας» και δείχνει «την εμπιστοσύνη τους στη μελλοντική μας ανάπτυξή».

Σύμφωνα με το Bloomberg, h BlackRock Long-Term Private Capital θα παραμείνει ο μεγαλύτερος μέτοχος της AGB, θέση που κατέχει από το 2019. Επενδυτές όπως οι Shaquille O’Neal, Simon, General Atlantic, GIC, Brookfield, Lion Capital, Leonard Green & Partners και Jasper Ridge Partners θα συνεχίσουν να κατέχουν «σημαντικές μετοχικές θέσεις», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Διαβαστε επίσης:

To CVC Capital Partners μπροστά σε ένα (ακόμη) μεγάλο deal

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here