Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, με επικαιροποιημένη ατζέντα, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου και είναι οι μέτοχοι που με την ψήφο τους θα ξεκαθαρίσουν το μέλλον της σχέσης αδελφών Δομαζάκη. Ο Μάνος Δομαζάκης έχει ήδη αποπέμψει  τον αδελφό του Κωνσταντίνου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου σε συνέχεια των αποκαλύψεων για μη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας.

Το μυστήριο της Creta Farms ξεκινά  από τη μη λογιστική απεικόνιση των 11,6 εκατ. ευρώ με τα οποία υποστηρίζει ότι διευκόλυνε την εταιρεία ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Η επικαιροποιημένη ατζέντα της γενικής συνέλευσης των μετόχων περιλαμβάνει συνολικά 13 θέματα, (η προηγούμενη είχε μόνον 9). Η πρόσκληση προς τους μετόχους απευθύνεται από τον Μάνο Δομαζάκη. Η ατζέντα έχει ενισχυθεί με πρόσθετα θέματα και από τους δύο μετόχους.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται το πόρισμα της PwC που διενεργεί σχετικό έλεγχο για την Creta Farms, ενώ το θέμα έχει θορυβήσει την αγορά, με το κλίμα αβεβαιότητας να επηρεάζει τόσο τους μετόχους, τους εργαζομένους (άνω των 800), τους προμηθευτές, αλλά και την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here