Η Sunlight.io, εταιρία τεχνολογίας με κεντρικό σημείο έρευνας και ανάπτυξης στο

Η Sunlight.io, εταιρία τεχνολογίας με κεντρικό σημείο έρευνας και ανάπτυξης στο Ηράκλειο Κρήτης και έδρα το Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου, εξασφάλισε για τις δραστηριότητές σε πρώτο γύρο, (series A funding round) χρηματοδότηση ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την OpenOcean και τη συμμετοχή της Robert Bosch Venture Capital. 

Η virtualisation τεχνολογία της Sunlight.io είναι η λύση σε πολλαπλά προβλήματα σύγχρονων εφαρμογών όπως AI, analytics και big data που προκαλούνται από τη τεράστια ανοδική τάση στη δημιουργία, αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων.

Ο ιδρυτής και CEO της Sunlight.io, Julian Chesterfield, ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες της τεχνολογίας Xen hypervisor – το θεμελιώδες component του (Amazon) AWS cloud, δηλώνει ότι η πλήρης hyperconverged λύση (HCI) της Sunlight.io έχει σχεδιαστεί για υψηλή απόδοση, μικρό αποτύπωμα και απλότητα. Επικεντρώνεται γύρω από το Sunlight NexVisor, έναν ελαφρύ hypervisor βελτιστοποιημένο για την ταχύτερη flash αποθήκευση (NVMe) και δικτυακή επικοινωνία αφαιρώντας ενδιάμεσα virtualization επίπεδα, καταφέρνοντας επιδόσεις bare-metal. Η λύση περιλαμβάνει πλήρες software-defined storage και networking μέρη, ενώ επιτρέπει την πλήρη διαχείριση υβριδικών υποδομών από ένα κεντρικό σημείο. 

Σύμφωνα με τον VP of Engineering της Sunlight.io, Αθανάσιο Ζωγράφο, μέσα στο τρέχον έτος το δυναμικό της εταιρίας προβλέπεται να αυξηθεί αισθητά, εφόσον η επένδυση από τους δύο κορυφαίους Ευρωπαίους επενδυτές σε data infrastructure, την OpenOcean και τη Robert Bosch Venture Capital, προετοιμάζει την επιχείρηση πραγματικά και δίνει το εισιτήριο για άμεση και ταχεία ανάπτυξη.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία στο www.Sunlight.io

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here