Σε σταθερό έδαφος κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο των Αθηνών μολονότι ο γενικός δείκτης παρουσιάζει διακυμάνσεις, αντιδρώντας προς το παρόν επιτυχώς στις πιέσεις που ξεδιπλώνονται από συγκεκριμένες μετοχές.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη 0,43% στις 784,25 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 15,8 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 9,9 εκατ. τεμάχια. Άνοδο 0,17% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.057,26 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 0,44% στις 894,34 μονάδες.

Η αγορά έχει στραμμένη την προσοχή της στο σημερινό Euroworking Group που θα γίνει στο Παρίσι και θα συζητήσει το θέμα του χρέους, αλλά και την πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων και την επάρκεια προόδου στο πεδίο της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ.

Στο ταμπλό τώρα, η μετοχή του Μυτιληναίου σημειώνει κέρδη 2,28%, ενώ άνω του 1% είναι τα κέρδη σε Ελληνικά Πετρέλαια, Πειραιώς, ΕΧΑΕ, ΑΔΜΗΕ, ΟΛΠ, Grivalia και Jumbo. Ήπια ανοδικά κινούνται οι ΟΠΑΠ, Τιτάν, ΓΕΚ Τέρνα, ΕΥΔΑΠ, Λάμδα, Motor Oil, Aegean και ΟΤΕ.

Στον αντίποδα, ο Σαράντης χάνει 1% και η ΔΕΗ είναι στο -1,17%, ενώ ήπια πτωτικά κινούνται οι Alpha Bank, Εθνική, ΕΕΕ, Eurobank, Τέρνα Ενεργειακή και Βιοχαλκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here