Η αλυσίδα Βrown Hotels, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με το άνοιγμα του Brown Beach Eretria, το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και διασκέδασης σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου, βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία ακριβώς δίπλα από το κύμα, με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία. Το Brown Beach Eretria με τα 175 δωμάτια αποτελεί μια όαση απόλαυσης και ξεκούρασης συνθέτοντας την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση μακριά από το άγχος και το στρες της πόλης. Τα δωμάτια προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον κήπο και τη θάλασσα, υπενθυμίζοντας ανά πάσα στιγμή στον επισκέπτη τη μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου ενώ εξωτερικά η παραλία σε συνδυασμό με την πλούσια τοπική βλάστηση και τους υπαίθριους χώρους δημιουργούν ένα ιδιαίτερο οικοσύστημα χαλάρωσης, ιδανικό για εξερεύνηση.

Mια δυναμική συμμαχία

Πρόσφατα, η Brown Hotels, ανακοίνωσε μια νέα συμμαχία με την Israir Airlines, με “ελληνικό άρωμα”.

Η συνεργασία βασίζεται σε επένδυση ύψους περίπου 40 εκατομμυρίων για συν-αγορά και συν-ιδιοκτησία ακινήτων σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, καθώς και την προσφορά νέων πακέτων που συνδυάζουν διαμονή σε ξενοδοχεία και πτήσεις σε ελκυστικές τιμές.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Brown Hotels θα προσφέρει μοναδικά πακέτα διακοπών στην Ελλάδα που συνδυάζουν απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μέσω της Israir Airlines με διαμονή σε ακίνητα του χαρτοφυλακίου της Brown Hotel στην Ελλάδα. Η Israir θα έχει επίσης αποκλειστικότητα αεροπορικών εταιρειών για την πώληση πακέτων διακοπών και δωματίων Brown Hotels. Μετά την κρίση που υπέστη η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, με την Ελλάδα να έχει πληγεί ιδιαίτερα, οι δύο πλευρές αναμένουν ότι η ταχεία ανάκαμψη του κλάδου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Brown Hotels και της Israir μέσω στρατηγικών πρωτοβουλιών μάρκετινγκ και πωλήσεων. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε στρατηγικούς τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, με ποικίλες εγκαταστάσεις για τους επισκέπτες, όπως εστιατόρια και μπαρ.

Η συνεργασία σηματοδοτεί την είσοδο της Israir σε μια επένδυση που γίνεται σε  συνεργασία με ένα brand ξενοδοχείων. Η κοινή επένδυση θα περιλαμβάνει την αγορά, ανακαίνιση, βελτίωση, λειτουργία και εμπορία των ακινήτων που θα διαχειρίζεται η Brown Hotels. Ανάμεσα στα πρώτα ακίνητα που άνοιξε στο πλαίσιο της συνεργασίας είναι το νέο ξενοδοχείο Brown στα Χανιά της Κρήτης, ένας από τους πιο περιζήτητουςς προορισμούς στη Μεσόγειο. Το ξενοδοχείο «Isla Brown Chania», θα ανοίξει στα τέλη του 2022 με την ετικέτα Brown Hotels Resorts και θα διαθέτει 175 δωμάτια και σουίτες, ιδιωτικές πισίνες, παραθαλάσσια εστιατόρια, pad για ελικόπτερο, πισίνα υπερχείλισης και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here