Η Brown Hotels, το διεθνές ξενοδοχειακό brand που ιδρύθηκε το 2010 από τους ξενοδόχους Leon Avigad και Nitzan Perry, ανακοίνωσε μια νέα συμμαχία με την Israir Airlines, με “ελληνικό άρωμα”.

Η συνεργασία βασίζεται σε επένδυση ύψους περίπου 40 εκατομμυρίων για συν-αγορά και συν-ιδιοκτησία ακινήτων σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, καθώς και την προσφορά νέων πακέτων που συνδυάζουν διαμονή σε ξενοδοχεία και πτήσεις σε ελκυστικές τιμές.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Brown Hotels θα προσφέρει μοναδικά πακέτα διακοπών στην Ελλάδα που συνδυάζουν απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μέσω της Israir Airlines με διαμονή σε ακίνητα του χαρτοφυλακίου της Brown Hotel στην Ελλάδα. Η Israir θα έχει επίσης αποκλειστικότητα αεροπορικών εταιρειών για την πώληση πακέτων διακοπών και δωματίων Brown Hotels. Μετά την κρίση που υπέστη η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, με την Ελλάδα να έχει πληγεί ιδιαίτερα, οι δύο πλευρές αναμένουν ότι η ταχεία ανάκαμψη του κλάδου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Brown Hotels και της Israir μέσω στρατηγικών πρωτοβουλιών μάρκετινγκ και πωλήσεων. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε στρατηγικούς τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, με ποικίλες εγκαταστάσεις για τους επισκέπτες, όπως εστιατόρια και μπαρ.

Η συνεργασία σηματοδοτεί την είσοδο της Israir σε μια επένδυση που γίνεται σε  συνεργασία με ένα brand ξενοδοχείων. Η κοινή επένδυση θα περιλαμβάνει την αγορά, ανακαίνιση, βελτίωση, λειτουργία και εμπορία των ακινήτων που θα διαχειρίζεται η Brown Hotels. Ανάμεσα στα πρώτα ακίνητα που άνοιξε στο πλαίσιο της συνεργασίας είναι το νέο ξενοδοχείο Brown στα Χανιά της Κρήτης, ένας από τους πιο περιζήτητουςς προορισμούς στη Μεσόγειο. Το ξενοδοχείο «Isla Brown Chania», θα ανοίξει στα τέλη του 2022 με την ετικέτα Brown Hotels Resorts και θα διαθέτει 175 δωμάτια και σουίτες, ιδιωτικές πισίνες, παραθαλάσσια εστιατόρια, pad για ελικόπτερο, πισίνα υπερχείλισης και πολλά άλλα.

Η Brown Hotels και η Israir θα ανοίξουν επίσης πολλά νέα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την Israir Airlines, όπως:

-Το «Brown Museum», ένα κλασικό boutique ξενοδοχείο με 93 δωμάτια που βρίσκεται δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας και συνδυάζει ιστορικά γλυπτά και καλλιτεχνικά μοτίβα και ένα άρτια εξοπλισμένο συνεδριακό συγκρότημα.

-Το Brown Cubic, ένα ξενοδοχείο 112 δωματίων στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο Εθνικό Θέατρο, το οποίο διαθέτει συγκρότημα σπα και γυμναστηρίου και αίθουσες εκδηλώσεων.

-Το Mae Athens, μια προϋπάρχουσα κατασκευή που θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο με την υπογραφή της Brown και θα διαθέτει 56 δωμάτια.

-Ένα άλλο θέρετρο που αγόρασαν οι εταιρείες και θα ανοίξει στα μέσα Ιουνίου 2022 είναι το «Brown Beach Eretria» στην Εύβοια. Το Brown Beach Eretria περιλαμβάνει 180 δωμάτια και σουίτες, καθώς και εγκαταστάσεις φιλικές προς την οικογένεια.

Ο Leon Avigad, Ιδρυτής και Συνιδιοκτήτης του Brown Hotel Group: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Israir, έναν ηγέτη στον τομέα της με τον οποίο θα έχουμε μια ισχυρή στρατηγική συνέργεια. Η επαγγελματική πλατφόρμα της Israir είναι όχι μόνο ως αεροπορική αλλά λειτουργεί και ως επαγγελματική τουριστική εταιρεία με ποιοτική ηγεσία και διαχείριση. Η συνεργασία θα οδηγήσει σε μείωση του κόστους για τον Ισραηλινό καταναλωτή μαζί με μια εμπειρία διακοπών σε τις υψηλές προδιαγραφές των ξενοδοχείων Brown, είτε βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και έχουν εντυπωσιακές τοποθεσίες στα ελκυστικά νησιά της Ελλάδας.»

Η ανακοίνωση ακολουθεί το άνοιγμα πολλών νέων ακινήτων Brown Hotels στην Ελλάδα το 1 και 2ο τρίμηνο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των Dave RED Athens, The Lighthouse Athens, Brown Acropol και Isla Brown Corinthia.