Η Motor Oil ανακοινώνει τον ορισμό του κ. Andre Bledjian στη θέση του Γενικού Διευθυντή Εφοδιασμού & Εμπορίας της Εταιρείας.

Ο κ. Bledjian διαθέτει 25ετή επαγγελματική εμπειρία στους κλάδους των πετρελαιοειδών, της ηλεκτρικής ενέργειας και της επενδυτικής τραπεζικής κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις σε πολυεθνικούς Ομίλους του Εξωτερικού. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Μηχανολογία (MSc Engineering) από το Πανεπιστήμιο του Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο κ. Bledjian εργάζεται στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ από τον Αύγουστο 2021.

Επιπρόσθετα, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ανακοινώνει τη δημιουργία Γενικής Διεύθυνσης Εμπορικών Θυγατρικών του Ομίλου και την πρόσληψη του κ. Ιωάννη Κολογήρου στη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Ο κ. Κολογήρου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με ειδίκευση στο Marketing από το Πανεπιστήμιο New Haven των ΗΠΑ. Διαθέτει 30ετή διευθυντική εμπειρία σε διακεκριμένες πολυεθνικές εταιρείες. Ο κ. Καλογήρου εντάχθηκε στο δυναμικό της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ τον Ιούνιο 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here