Μεγάλα κέρδη έχει εξασφαλίσει η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla από τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Ειδικότερα, μετά την πολύ πρόσφατη απόφαση του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ να επενδύσει σε bitcoins, ήδη η Tesla έχει εξασφαλίσει κέρδη 1 δισ. δολαρίων από την επένδυσή της στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Όπως ανέφερε ο Ντάνιελ Ιβς, αναλυτή της Wedbush Securities, η εταιρεία «πρόκειται να βγάλει περισσότερα χρήματα από την επένδυσή στο Bitcoin παρά από τις συνολικές πωλήσεις αυτοκινήτων που πραγματοποίησε εντός του 2020».

Πρόσφατα, ο αμερικανικός κολοσσός αποκάλυψε ότι προχώρησε στην αγορά bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και γνωρίζουμε πως η επένδυση πραγματοποιήθηκε μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε περαιτέρω ανακοινώσεις ούτε για τον ακριβή χρόνο της επένδυσης ούτε όμως και για την τιμή στην οποία αγόρασε το Bitcoin.

«Ενώ η επένδυση Bitcoin είναι μια προσπάθεια επίδειξης ισχύος και δύναμης από την πλευρά της Tesla, συγχρόνως όμως θεωρείται σαφώς μια καλή αρχική επένδυση και μια τάση που αναμένουμε να έχει αντίκτυπο και σε άλλες εταιρείες.  Ισχυροί παίχτες ακολουθώντας το παράδειγμά της Tesla, αναμένεται να επενδύσουν με τη σειρά τους στην αγορά τους επόμενους 12 έως 18 μήνες», δηλώνει ο Ιβς.

Διαβάστε επίσης:

Η “αβάσταχτη” γοητεία του bitcoin: Μετά την Tesla ποιος κολοσσός ακολουθεί;

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here