Τη συνεργασία τους στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων ανακοίνωσαν η LEROY MERLIN και η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ, αναλαμβάνοντας κοινή πρωτοβουλία για την επίτευξη των στόχων της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, η LEROY MERLIN παρέχει σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων τη δυνατότητα δωρεάν φόρτισης των οχημάτων τους σε 12 σημεία, σε 6 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα (σύντομα θα προστεθούν άλλα 2 σημεία στο κατάστημα LEROY MERLIN Κηφισού), απλά και ανέξοδα κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Με τη δράση της αυτή, η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι ηλεκτρικοί ταχυφορτιστές (EVBox Business Line της ENGIE) εγκαταστάθηκαν στα καταστήματα της LEROY MERLIN από τον ΗΡΩΝΑ, παρέχοντας δωρεάν «καθαρή» ηλεκτρική ενέργεια στους οδηγούς που θα θελήσουν να φορτίσουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα στους σταθμούς φόρτισης.

Η πλήρης, ασφαλής και δωρεάν φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αποτελεί ένα ακόμη βήμα στις πρακτικές που υιοθετεί η LEROY MERLIN για έναν πιο «πράσινο» πλανήτη μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας. Παράλληλα, αυτή η κίνηση της LEROY MERLIN δίνει το έναυσμα στους καταναλωτές να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα αλλά και για τις συνέπειες της χρήσης των ορυκτών καυσίμων, τα οποία επιβαρύνουν το περιβάλλον και προκαλούν μη αναστρέψιμες βλάβες που θα είναι επιζήμιες για τις επόμενες γενιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here