Μετά την είσοδο της Tesla στον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων, οι αναλυτές βλέπουν να ανοίγονται μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Η RBC Capital Markets εκτιμά ότι ο επόμενος κολοσσός που θα υποκύψει στη γοητεία του bitcoin είναι η Apple η οποία μπορεί να επιλέξει το εν λόγω κρυπτονόμισμα ως μέσο συναλλαγών.

Σε ανάλυσή της επισημαίνεται μάλιστα ότι η μετοχή της εταιρείας θα μπορούσε να «εκτιναχθεί» κατά 25% σε μία τέτοια περίπτωση, με στόχο τιμής στα 171 δολάρια, από τα 154 δολάρια που έκλεισε την περασμένη εβδομάδα.

Κατά την RBC, με την επέκταση της υπηρεσίας Wallet στον τομέα της κρυπτογράφησης, η Apple θα μπορούσε να ενισχύσει τη θέση της εταιρείας ως ηγέτη στον κλάδο και να δώσει ώθηση στα έσοδα της.

Εάν τεθεί υπόψη πως υπάρχει μια βάση 1,5 δισ. χρηστών, τότε το κέρδος από τη Wallet σε περίπτωση που επιτρέπονταν οι συναλλαγές με crypto θα μπορούσε να ανέλθει στα 40 δισ. δολάρια ετησίως.

Όπως αναφέρει η RBC, προκειμένου η Apple να ανεβάσει κι άλλο την αξία του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος στον κόσμο θα μπορούσε να εξαγοράσει Bitcoins αξίας 1 δισ. δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Το bitcoin… ξεπέρασε τον εαυτό του. Μπορεί να φθάσει τα 100.000 δολ. εντός 2021;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here