Σας έγραφα χθες με αφορμή τη φημολογία της Τετάρτης για την Intralot αλλά και στα της περίεργης σχέσης του Gabriel Grego με εγχώριους παράγοντες του επιχειρείν…

Επιμένω : ο mr QCM την Δευτέρα ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Σας θυμίζω ότι προχθές λέγαμε πως οι τιμές για τη μετοχή της ΙΝΛΟΤ θα είναι…λουκούμι.
Τη μετοχή την είδατε χθες, επανέκτησε σε μόλις μία συνεδρίαση τα χαμένα της Τετάρτης. Εως +29% και τα 0,491 ευρώ, δίνοντας ώθηση και στην Ιντρακόμ.

Λίρα…εκατό ήταν οι χθεσινοί ψίθυροι, από την στιγμή μάλιστα που βγήκε ο ίδιος ο Gabriel Grego και διέψευσε κατηγορηματικά τα περί Intralot και…τρίχες κατσαρές το χαρτί κλείδωσε.
Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ο mr QCM παίζει ή όχι παιχνίδια, αυτό είναι δουλειά άλλων να το ελέγξουν και εάν όντως συμβαίνει να πράξουν τα δέοντα.

Σκέφτομαι ωστόσο πως είτε άθελα, είτε θελημένα λίγα 24ωρα πριν την ημερίδα στη Νέα Υόρκη, το Χρηματιστήριο της Αθήνας κινείται δύο μέρες γύρω από αυτόν και το fund του, και εάν θα μιλήσει ή όχι για ελληνική εταιρεία.

Η καλύτερη διαφήμιση για το Quintessential Capital Management. Tο μόνο κόστος που επιβαρύνθηκε ήταν μία ανακοίνωση διάψευσης κάποια στιγμή χθες, νωρίς το μεσημέρι.

Πάντως σας πληροφορώ, πως άνθρωπος μου θα είναι στο Club, την Δευτέρα, στη Νέα Υόρκη και θα σας έχω καλό inside από Τρίτη.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριες Κώνστα,όποτε μπορείτε σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την εξέλιξη του Short συνεδρίου του QCM,γιατί εδώ και 10 μέρες είμαι με αγχολυτικά και δεν αντέχω άλλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωσή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here