Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, η παρουσίαση της TFI Markets, που ήρθε πλέον και στην Ελλάδα.

Με προηγμένη τεχνογνωσία στο Fintech, η TFI Markets αναφέρει ότι αλλάζει τα δεδομένα στις διεθνείς πληρωμές, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε περισσότερες από 150 χώρες, με ασφάλεια, ταχύτητα και διαφάνεια.

TFI Markets: Σύγχρονες τραπεζικές υπηρεσίες, φθηνότερα και ταχύτερα, εκτός τραπεζικού συστήματος

Από το 1999, αρχικά ως TFI Public Company Limited και στη συνέχεια ως TFI Markets Ltd, η TFI παρέχει εξειδικευμένες λύσεις συναλλάγματος για τους εταιρικούς πελάτες της. Η TFI Markets Ltd είναι εγκεκριμένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (Άδεια Αρ. 115.1.2.13/2018) και Επενδυτική Εταιρεία που ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ, Άδεια Αρ. 117/10).

Μετά από 20 και πλέον χρόνια πετυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά, ήρθε στην Ελλάδα με motto #ThinkOutsideTheBank. 

Η TFI Markets, που ηγείται στην αγορά λύσεων διεθνών πληρωμών της Κύπρου, φέρνει προηγμένη τεχνογνωσία στον τομέα του fintech κι αποσκοπεί στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής αγοράς, παρέχοντας ευκολία και ταχύτητα στις διεθνείς πληρωμές, χωρίς περιττές τραπεζικές χρεώσεις.

Χάρης Χαριλάου CEO TFI Markets

Ο CEO, κ. Χάρης Χαριλάου ανέφερε ότι η TFI Markets έρχεται για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό προϊόν στον τομέα των εμβασμάτων και πληρωμών με ταυτόχρονη μετατροπή συναλλάγματος, καθώς και σε χρηματοοικονομικά προϊόντα μείωσης του συναλλαγματικού κινδύνου. 

Αναφερόμενος στις προκλήσεις που έφερε η πανδημία επισήμανε: «Η δύσκολη περίοδος αλλά και η εμπειρία της πανδημίας οδήγησε τις επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να προσαρμοστούν σε ένα νέο ψηφιακό κόσμο, όπου η βιομηχανία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ψηφιακή επανάσταση έχει μεταμορφώσει τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών σε χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες». 

Σχετικά με την ελληνική αγορά, ο κ. Χαριλάου σημείωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να εισάγει διαρκώς νέες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτύπωμα και στους πελάτες αλλά και στην ελληνική οικονομία. 

 Η TFI Markets αλλάζει ουσιωδώς την καθημερινότητα των πελατών της, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε πάνω από 20 νομίσματα και σε περισσότερες από 150 χώρες, με ασφάλεια, ταχύτητα και διαφάνεια.

Πολυεθνικοί όμιλοι εταιρειών με συναλλαγματικές σχέσεις στο εξωτερικό, αλλά και ιδιώτες ή μικρότερες εγχώριες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την TFI Markets κι εξοικονομούν καθημερινά, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγματικού ρίσκου και τις Λύσεις API. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here