Η AUSTRIACARD HOLDINGS AG ανακοίνωσε  τον διορισμό του Δημήτρη Τζελέπη ως νέου Εκτελεστικού Διευθυντή για θέματα Κεφαλαιαγοράς, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων και Επενδυτικών Σχέσεων.

Ο Δημήτρης Τζελέπης διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των Τραπεζών, καθώς και στις Επενδυτικές αγορές, έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες όπως ο Όμιλος NOVA (πρώην Forthnet), ο Όμιλος ΟΤΕ, η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η Merrill Lynch και η P&G. Κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του CFO, COO και CEO. Έχει, επίσης, διατελέσει μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία ως πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος.

H AUSTRIACARD HOLDINGS AG Η AUSTRIACARD HOLDINGS AG με έδρα τη Βιέννη και διεθνή παρουσία, είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους Λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ευρώπη.

Η AUSTRIACARD HOLDINGS AG είναι ένας από τους κορυφαίους B2B παρόχους λύσεων ασφάλειας δεδομένων, έξυπνων καρτών και λύσεων πληρωμών στην Αυστρία, τη Σκανδιναβία, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ κατέχει επίσης σημαντικό μερίδιο αγοράς σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες και στην Τουρκία. Ο Όμιλος επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς σε γεωγραφικές περιοχές εκτός Ευρώπης, όπως οι ΗΠΑ, όπου έχει δημιουργήσει ένα νέο κέντρο προσωποποίησης, η Μέση Ανατολή και η Αφρική, όπου έχουν αναπτυχθεί μονάδες πωλήσεων, οι οποίες έχουν ήδη προσελκύσει σημαντικές νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επιπλέον, η Εταιρεία έχει καταστεί επίλεκτος συνεργάτης για προϊόντα και λύσεις πληρωμών στον τομέα της ψηφιακής τραπεζικής (Challenger Banks/Neo Banks), που αποτελεί έναν παγκοσμίως αναπτυσσόμενο τομέα της οικείας αγοράς.

Η Εταιρεία διαθέτει ένα ισχυρό πανευρωπαϊκό λειτουργικό αποτύπωμα, που εκτείνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, με επτά εργοστάσια παραγωγής και επτά κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και ένα επιπλέον κέντρο προσωποποίησης στις ΗΠΑ. Επιπλέον, διαθέτει γραφεία πωλήσεων στη Νορβηγία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία, την Κροατία, τη Σερβία, την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ένα δίκτυο συνεργατών και εμπορικών αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αποτύπωμα επιτρέπει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε με τους πελάτες μας. Η διεθνής πελατειακή βάση του Ομίλου επωφελείται από μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αλληλοσυμπληρώνονται και κυμαίνονται από την εκτύπωση λογαριασμών, direct mail και επεξεργασία εγγράφων μέχρι πληρωμές, transit και δελτία ταυτότητας, οι οποίες συνδυάζονται όλο και περισσότερο με λύσεις διαδικτυακής και κινητής επικοινωνίας και λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ