Η NP Ασφαλιστική στο νέο «ασφαλιστικό γίγνεσθαι» ανεβαίνει στον πίνακα των ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων

Οι κατακλυσμιαίες εταιρικές αλλαγές στην ελληνική ασφαλιστική αγορά που έχουν ξεκινήσει από το 2020 μέχρι και τον Φεβρουάριο 2022 και οι πολλές εξαγορές και συγχωνεύσεις ασφαλιστικών εταιριών που πραγματοποιήθηκαν, οδηγούν σε μία διεθνοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς και ταυτόχρονα καθιστούν την NP Ασφαλιστική την ισχυρότερη κεφαλαιακά σε δείκτες φερεγγυότητας και την πλέον επικερδή σε όρους απόδοσης ιδίων κεφαλαίων, ελληνική ασφαλιστική εταιρία.

Μία ελληνική ασφαλιστική εταιρία που κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση των ασφαλισμένων ως εξαιρετικά φερέγγυα, με πολλά και πρωτοποριακά προϊόντα και άμεσες αποζημιώσεις των ασφαλισμένων της. Τα επιτεύγματα αυτά θα συνεχιστούν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, καθώς η διαρκής πρόοδος είναι μόνιμος στόχος για την NP Ασφαλιστική.

Με 18 χρόνια επιτυχημένη και κερδοφόρα ιστορία (τα 12 από τα 18 χρόνια ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ελληνική οικονομία) η Εταιρία έχει τους ίδιους στόχους από την ίδρυσή της, αλλά εντελώς διαφορετικά μεγέθη και προοπτικές.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ