Ενημέρωση για την πτώχευση της ασφαλιστικής Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. (CITY), δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με την οποία η υποβολή αιτημάτων για ασφαλιστική απαίτηση λήγουν στις 20 Ιουλίου 2022. Ειδικότερα, η ΤτΕ αναφέρει:

Το Εγγυητικό Κεφάλαιο της Ρουμανίας (FGA), με ανάρτησή του στον ιστοχώρο του, απευθύνει οδηγίες για τους αιτούντες αποζημίωση κατόπιν της από 20.4.2022 οριστικής απόφασης του δικαστηρίου για την έναρξη της διαδικασίας πτώχευσης της ασφαλιστικής επιχείρησης Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. (CITY).

Βάσει της απόφασης, η προθεσμία των 90 ημερών για την υποβολή αιτημάτων (στο FGA) για αποζημίωση λήγει στις 20 Ιουλίου 2022. Εάν το δικαίωμα για ασφαλιστική απαίτηση εγερθεί μετά την ημερομηνία της οριστικής απόφασης του δικαστηρίου (20ή Απριλίου), η προθεσμία των 90 ημερών εκκινεί από την ημερομηνία έγερσής του.

Σχετικός σύνδεσμος:

The bankruptcy of Insurance – Reinsurance City Insurance S.A. company, final through Court decision. The deadline for submission  of payment requests to the Policyholders Guarantee Fund, 20th of July 2022. – www.fgaromania.ro

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here