του Βάιου Κρόκου

Η εταιρική ταυτότητα του Οργανισμού άλλαξε, η νομική μορφή επίσης – γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο σύγχρονο και ευέλικτο.

Ο λόγος για την Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων (τέως Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων), η οποία θέτει ως στόχο τη περαιτέρω εξωστρέφεια με τη παροχή της ασφάλειας που έχουν ανάγκη οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, ώστε να είναι ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.

Αυτο σημείωσε, μεταξύ άλλων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της νέας Ελληνικής Εταιρείας Εξαγωγικών Πιστώσεων, Γρηγόρης Σταματόπουλος υπογραμμίζοντας πως “στόχος μας είναι Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων Α.Ε. να αποτελέσει καταλύτη για την εκπλήρωση της πλήρους δυναμικότητας της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε πως η ECG μπορεί να καταστεί ψηφιακός και ο συμβουλευτικός συνεργάτης των Εξαγωγέων, μέσα από μια νέα σειρά προϊόντων, που μπορεί να προσφέρει.

Συμπλήρωσε επίσης πως τα βήματα για τον εκσυγχρονισμό των εξαγωγικών πιστώσεων στην Ελλάδα συνεχίζονται σε ένα χρονοδιάγραμμα 12-18 μηνών, με νέα προϊόντα στην αγορά για τους Έλληνες εξαγωγείς, με νέα πληροφοριακά συστήματα και με door-to-door πωλήσεις. “Η υποστήριξη των εξαγωγέων είναι προτεραιότητα για την οικονομία μας”, τόνισε, καθώς σε βάθος 5ετίας μπορούν να δημιουργήσουν παραγόμενο προϊόν ύψους €2,6 δισ, με προστιθέμενη αξία στο ΑΕΠ ύψους €8,1 δισ. και 50.000 θέσεων εργασίας ετησίως.

Συμπληρωματική λειτουργία – δεν είμαστε ανταγωνιστές με τις ασφαλιστικές εταιρείες

Διαβάστε περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here