Αλλαγές στο τιμόνι της ΟΛΘ ΑΕ έρχονται λίγο μετά την επισφράγιση της κυριαρχίας του Ιβάν Σαββίδη στον λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο εννεαμελές διοικητικό συμβουλίου της ΟΛΘ ΑΕ, στη διάρκεια της εξ αναβολής γενικής τους συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, προσθέτοντας μάλιστα σε αυτό και δύο γυναίκες.

Ως εκτελεστικά μέλη ψηφίστηκαν οι κύριοι Αθανάσιος Λιάγκος, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ, Franco Nicola Cupolo, που τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, και Artur Davidian ως γενικός διευθυντής επενδύσεων.

Ως μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι Laurent Martens,FU Baiqiao (Leon) και Άγγελος Βλάχος, ενώ ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ψηφίστηκε ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, όπως και η επίκουρη καθηγήτρια Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αγγελική Σαμαρά και το διοικητικό στέλεχος, στον κλάδο των logistics, Ειρήνη Χάδιαρη.

Τονίζεται, ότι ο αντιπρόεδρος της CMA Terminal Holdings, Laurent Martens, τοποθετήθηκε στη θέση του Boris Wenzel, ο οποίος πριν μερικούς μήνες αποχώρησε από τα καθήκοντά του, για προσωπικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι η Belterra Investments, της οικογένειας Σαββίδη, απέκτησε το 100% της εταιρείας Melbery και έγινε ο μεγαλύτερος και ελέγχων μέτοχος της SEGT με άμεσο ποσοστό 66,67%.

Έτσι, η εταιρεία Belterra απέκτησε έμμεσα ποσοστό 67% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΛΘ Α.Ε. και κατέστη υπόχρεη για την υποβολή Δημόσιας Πρότασης, καθώς υπερέβη το κρίσιμο όριο του ενός τρίτου (1/3) του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here