Η Zenius, επαγγελματική μηχανή καφέ της Nespresso Professional, αποτελεί το πλέον αξιόπιστο εργαλείο για τον χώρο εργασίας, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία καφέ. 

Η Nespresso Professional, ηγέτιδα στις premium λύσεις καφέ, δίνει την ευκαιρία στους expert λάτρεις του καφέ να την αποκτήσουν στην προνομιακή τιμή των 98 ευρώ με την ειδική προσφορά αγοράς 1000 καψουλών.

Η επαγγελματική μηχανή Zenius είναι σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, ενώ έχει κατασκευαστεί για τις απαιτήσεις ενός πολυάσχολου και πολυπληθούς χώρου εργασίας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ακρίβεια, απόδοση και αντοχή. Συνώνυμο της κομψότητας και της ποιότητας, αποτελεί μία έξτρα αισθητική πινελιά στον χώρο σας, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό της.

Επενδύοντας στις επαγγελματικές μηχανές Nespresso Professional, εξασφαλίζετε την καλύτερη ποιότητα και γεύση καφέ στον εργασιακό χώρο, σαν να έχετε έναν επαγγελματία barista, έτοιμο να σας σερβίρει τον κορυφαίο καφέ, με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Με την Zenius και τις premium κάψουλες καφέ της Nespresso Professional θα απολαύσετε την εξαιρετική γεύση ενός ποιοτικού καφέ που θα σας κρατήσει ενεργητικούς και focused στη δουλειά σας, ακόμη και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Τα επαγγελματικά ραντεβού θα επιφυλάσσουν πλέον μία ευχάριστη έκπληξη…

Με τη μηχανή Zenius μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Aeroccino, η οποία συνδυάζει την τεχνογνωσία του καφέ και τις συνταγές για την παρασκευή ιδανικής αναλογίας αφρόγαλου, γάλακτος και φυτικού γάλακτος. Έτσι, έχετε διαθέσιμες όλες τις επιλογές, είτε ζεστές είτε κρύες, όπως cappuccino, latte macchiato και freddo cappuccino οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η προσφορά της Nespresso Professional αποτελεί μία εκπληκτική ευκαιρία για να αποκτήσετε την επαγγελματική μηχανή καφέ Zenius και να ανακαλύψτε τους τρόπους που μπορεί η Nespresso Professional να αναβαθμίσει την επιχείρηση σας!

Μην την χάσετε…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ