Ανατροπή στην ανατροπή όσον αφορά στο άνοιγμα των Jumbo, μετά την δημοσίευση του ΦΕΚ.

Αρχικά η Jumbo είχε ανακοίνωσει ότι θα ανοίξει στις κόκκινες περιοχές με συγκεκριμένους όρους και με ραντεβού.

Μαλιστα λειτούργησε με τη μέθοδο του ραντεβού το Σάββατο. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ, η διοίκηση της αλυσίδας αποφάσισε να κρατήσει τα καταστήματα κλειστά.

  • “Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, παρά την πρόθεσή μας να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να σας εξυπηρετήσουμε, δυστυχώς, τα καταστήματα Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε σύντομα, να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και σε αυτές τις περιοχές” ήταν η πρότερη ανακοίνωση.

Όπως πληροφορείται το Banks, οι σκέψεις των ιθυνόντων προσανατολίζονται στο εκ νέου άνοιγμα και εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθεί ότι τόσο το click inside όσο και το click away θα βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών.

Θα μπορεί δηλαδή κάποιος να κλείσει ραντεβού για ένδυμα, υπόδημα εντός του καταστήματος και στις κόκκινες περιοχές. Δεν θα μπορεί για παράδειγμα να αγοράσει παιχνίδια ή κάτι άλλο, πλην ρούχων, παπουτσιών και βιβλίων.

Η ερμηνευτική εγκύκλιος προβλέπει πως όποια εταιρεία διαθέτει ρούχα, υποδήματα, και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου, και δεν ανοίξει ακόμη και αν αυτές οι δραστηριότητες είναι δευτερεύοντες ΚΑΔ, αυτό σημαίνει αυτομάτως τον αποκλεισμό τους από τα ευεργετικά μέτρα των αναστολών εργασίας και την υπαγωγή τους στο πρόγραμμα Συν-Εργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here