Η αποεπένδυση από τον Ελλάκτωρ “φόρτωσε” με 190 εκατ. ευρώ το πλούσιο χαρτοφυλάκιο των… “Διόσκουρων” εφοπλιστών Δ. Μπάκο και Γ. Καϋμενάκη.

Ποιοι είναι οι δύο νέοι παίκτες του εγχώριου επιχειρείν που εξετάζουν -μεταξύ άλλων- και την είσοδο στα media.

Πως αποτιμά η Eurobank Equities την είσοδο της Μotor Oil στο μ.κ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Γνωρίστηκαν στα πλοία και η φιλία του σφυρηλατήθηκε στις φουρτούνες. Ο ένας ως καπετάνιος και άλλος ως μηχανικός. Οι ναυτικοί εξελίχθηκαν σε εφοπλιστές με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πλέον σε πολυσχιδείς επιχειρηματίες, με την δράση τους να ξεκινά πριν από πολλά χρόνια, κατά τα οποία κινούνταν αθόρυβα. Το όνομά τους ακούστηκε έντονα λόγω της σκληρής κόντρας τους (Greenhill Investments Limited και Kiloman Holdings Limited) με το ολλανδικό Reggeborgh στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Ιδιοκτήτες διυλιστηρίου στον Περσικό Κόλπο, παραγωγοί βιολογικών προϊόντων, “αφεντικά” στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ιδρυτές της Volton…

Οι δυο επιχειρηματίες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Στο στόχαστρό τους είναι ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και οι κατασκευές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φλερτάρουν με συμμετοχή στην Intrakat.

Στο μέτωπο της τηλεόρασης διεκδικούν την είσοδό τους. Σε Kontra (της οικογένειας Κουρή) και Action24 (του Διονύση Παναγιωτάκη) γίνεται due diligence για λογαριασμό τους από την Deloitte. Για το OPEN προς ώρας δεν φαίνεται φως…

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Δημόσια Πρόταση. Αλλαγή σελίδας με συμμαχία Reggeborgh και Motor Oil

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ