Τη θλίψη της εκφράζει σύσσωμη η ομάδα της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. για την απώλεια του Βασίλη Χριστοδουλόπουλου, ” επί έξι δεκαετίες εκλεκτού συναδέλφου τους και ενός από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη του κλάδου Τροφίμων”.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος υπήρξε ένα από τα παλιότερα και πολυτιμότερα στελέχη της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. που συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρίας και στη δημιουργία ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ.

Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία το 1958 ως ασκούμενος στο Τμήμα Παραγωγής, στις συσκευασίες. Παράλληλα σπούδαζε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειον Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε σε πολλά τμήματα της επιχείρησης και η επαγγελματική του πορεία εξελίσσονταν συνεχώς.

Το 1963 ανέλαβε τη θέση του Επιθεωρητή Πωλήσεων και μετέπειτα του Διευθυντή Πωλήσεων. Ασπαζόμενος τη φιλοσοφία, το όραμα και τις αξίες των ιδρυτών της εταιρίας, με το πάθος, το καινοτόμο πνεύμα και την επιχειρηματική οξυδέρκεια που τον διέκριναν, συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη των πρωτοποριακών προϊόντων της ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία κατακτούσαν τις πρώτες θέσεις στην αγορά, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που υπήρχε, από προϊόντα κυρίως πολυεθνικών εταιριών.

Το 1996, προήχθη σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αργότερα ανέλαβε και καθήκοντα Νόμιμου Εκπροσώπου της εταιρίας.

Τον Φεβρουάριο του 2020, στο πλαίσιο εταιρικής εκδήλωσης για τον εορτασμό των 90 χρόνων της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για τα 62 χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς του στην εταιρία.

“Η επιχειρηματική οικογένεια της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., θα τον θυμάται πάντα για το ήθος, το πάθος, την αγάπη, την πίστη, την αφοσίωση και τη σημαντική του προσφορά τόσο στην εταιρία, όσο και στον κλάδο των Τροφίμων” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here