Το κοινωνικό της έργο συνέχισε και το 2021 η εταιρεία Γιώτης AE μέσω του προγράμματος δωρεών τροφίμων, σε μια χρονιά με πολύ αυξημένες ανάγκες ως συνέπεια της πανδημίας covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, για άλλη μια χρονιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε μεγάλη έμφαση στη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα παιδιά και οι οικογένειες. Επίσης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην κάλυψη αναγκών πληγέντων από φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, σεισμούς κλπ.

Κινούμενη σε αυτούς τους άξονες, η εταιρία προχώρησε και το 2021 σε σημαντικές δωρεές τροφίμων. Συγκεκριμένα:

– Διέθεσε 550.000 μερίδες γευμάτων & ροφημάτων, καθώς και πάνω από 11,5 τόνους αλεύρων για τη σίτιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη

– Στήριξε με δωρεές τροφίμων πάνω από 120 φορείς όπως κοινωνικά παντοπωλεία δήμων, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και άλλους κοινωνικούς φορείς, δίνοντας όπως πάντα ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες παιδιών και οικογενειών

– Συνέχισε τη σταθερή της υποστήριξη σε ετήσια βάση στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου», τον παιδικό σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», το ίδρυμα «Η Θεοτόκος» και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Η στήριξη αυτή προς τους συγκεκριμένους φορείς συνεχίζεται σταθερά και το 2022.

«Όλοι οι άνθρωποι της Γιώτης έχουμε γαλουχηθεί με τις αρχές των ιδρυτών της, που έθεσαν εξαρχής ως προτεραιότητά τους τη στήριξη της κοινωνίας μας και, ειδικά, των παιδιών», δήλωσε ο Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της Γιώτης ΑΕ. «Αποτελεί στοιχειώδες καθήκον μας να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα αυτών και των οικογενειών τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ