Ο δημοφιλής και αναμφισβήτητα εκ των κορυφαίων τραγουδιστών της γενιάς του, Αντώνης Ρέμος, σε δηλώσεις του στην «Φωλιά των Κου Κου» προέβη σε αποκαλύψεις για το κοινό που πηγαίνει και τον ακούει στις εμφανίσεις του.

«Είμαι 49, τώρα γίνομαι 50… Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι Έλληνες μόνο, και ξένους (Ρώσοι, Άραβες κτλ). Από την άλλη, όμως, έχει τύχει την επόμενη μέρα να πάω στην Καβάλα, στους Αμμόλοφους και να τραγουδήσω με 10 και 15 ευρώ το εισιτήριο και να έχει από κάτω 10.000 κόσμο. Πρόσφατα πήγα στη Σερβία και μου έδωσαν ένα πολύ τιμητικό βραβείο για όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζω την ελληνοσερβική φιλία».

Οι παρακάτω εικόνες μας θυμίζουν την ξέφρενη σπατάλη των πελατών όπου εμφανίζεται…

Τεράστιος λουλουδοπόλεμος
Αφθονία σαμπάνιας…
Στο Nammos από τη Μύκονο μέχρι την… Κουρσεβέλ

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ΑΕΠ της Ελλάδας ανήλθε πέρσι στα 190,8 δισ. ευρώ…  Εάν ήταν καλός στα μαθηματικά ο δημοφιλής αοιδός… τότε αντιλαμβάνεστε τον συγκεντρωμένο πλούτο στα χέρια των γλετζέδων κροίσων που γεμίζουν ένα μαγαζί…

Δείτε επίσης: Το Nammos αποχαιρετά την Κουρσεβέλ και ετοιμάζεται για Ντουμπάι…

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here