Σε εγρήγορση βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι του project Piraeus Retail Park, του νέου εμβληματικού πάρκου που δημιουργείται στο οικόπεδο που στέγαζε την ΒΙΣ (Βιομηχανία Συσκευασιών Α.Ε.) έως το 1997, στη συμβολή της οδού Πειραιώς με τη Λεωφόρο Κηφισού, στο Νέο Φάληρο.

Το εμπορικό πάρκο που φέρει την υπογραφή της Ten Brinke θα καλύπτει συνολική επιφάνεια 14.800 τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.), εκτός του υπογείου που θα είναι επιφάνειας περίπου 10.143 τ.μ. και δεν προσμετράται στον συντελεστή δόμησης.

Συνολικά, θα ανοίξουν τουλάχιστον 11 καταστήματα και ένα μεγάλο super market καθώς και κτήρια γραφείων, οικιστικά ακίνητα αλλά και logistics.

Το πάρκο θα παραδοθεί εκτός απροόπτου εντός 2022 και όχι στο τρίτο τρίμηνο του 2021 όπως αναμενόταν. Και αυτό διότι η πανδημία έφερε καθυστερήσεις τόσο ως προς την παροχή των υλικών όσο και ως προς τις ίδιες τις εργασίες.

Ορόσημο θεωρείται η περίοδος του Πάσχα 2022 οπότε και αναμένονται τα εγκαίνια του μεγάλου πάρκου.

Η εταιρία ευελπιστεί το νεοανεγερθέν κτιριακό συγκρότημα να είναι ανοιχτό σε όλο το κόσμο, με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα ξεπερνούν τον στενό εμπορικό χαρακτήρα αντίστοιχων κέντρων.

Διαβάστε επίσης:

Ten Brinke: H ναυαρχίδα του investment plan και 3 “μπαλαντέρ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here