Dimello, Area 51, Distillo, illy… Τέσσερα προϊόντα με τεράστιο εκτόπισμα, παρουσία ετών, διακρίσεις και πρώτη θέση στη λίστα των προτιμήσεων του κοινού που ανήκουν στην Kafea Terra S.A- μία «μαμά» εταιρεία που καταφέρνει να απογειώνει τα σχέδια και τους στόχους της.

Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Πόσο δύσκολο είναι για μία μεγάλη εταιρεία, όλα αυτά τα χρόνια, να παραμένει στην πρώτη γραμμή και να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου; 

Η KAFEA TERRA είναι  μία αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση, με  εμπορική και βιομηχανική υπόσταση, αφιερωμένη από το 1988 στην ανάπτυξη της κουλτούρας του καφέ στην Ελλάδα. Το 2006 δημιουργεί πρότυπη, καινοτόμο βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας καφέ στη ΒΙ.ΠΕ. Παιανίας, αναπτύσσοντας πλατιά απήχηση και αναγνωρισιμότητα. Διανύουμε την 4η δεκαετία δραστηριοποίησης μας, με τον Ιορδάνη Ιωσηφίδη ως νεότερη γενιά στα καθήκοντα της ηγεσίας και ξεκάθαρο Όραμα βιώσιμης ανάπτυξης και ισχυροποίησης της θέσης μας σε όλα τα δίκτυα κατανάλωσης καφέ  ( Ho.Re.Ca./ Retail/ Office ) με απευθείας οργάνωση στις περιοχές Αττική -Θεσσαλονίκη και μέσω Δικτύου Εμπορικών Συνεργατών σε όλη την επικράτεια.  

Από την αρχή της παρουσίας μας ναυαρχίδα στο  χαρτοφυλάκιό μας είναι  ο αδιαμφισβήτητος, διεθνής ηγέτης της κατηγορίας,  illy café  σε αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση. Και μεταγενέστερα, με τις ιδιόκτητες μάρκες βιομηχανικής παραγωγής μας όπως Dimello , Area 51, Distillo κ.α. η εταιρεία μας,  συνδέεται  στην αντίληψη των επαγγελματιών και του καταναλωτικού κοινού ως οργανισμός πρότυπο υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την πολυσύνθετη αλυσίδα  του καφέ. Με υπερηφάνεια αισθανόμαστε την ένθερμη ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη του κοινού στην αδιάκοπη προσπάθεια μας να γινόμαστε καλύτεροι, να επενδύουμε στην ποιότητα του καφέ και τη φρέσκια αντίληψη στις συσκευασίες. Κινητήριος δύναμή μας η υγιής επιχειρηματικότητα με σεβασμό στους συνεργάτες μας , την κοινωνία και το περιβάλλον. Κίνητρό μας η αμείωτη αγάπη στον καφέ και η συνεχής αφιέρωση πόρων στην ανάπτυξη του καλού καφέ. Μοχλός ανάπτυξής η έρευνα για δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών,  που ικανοποιούν σημαντικές ανάγκες του κλάδου μας. 

Συχνά χρησιμοποιείτε τη φράση «Κάνουμε ό,τι αγαπάμε και … αγαπάμε ό,τι κάνουμε». Ποιος είναι ο στόχος σας τελικά; 

Όλα αυτά τα χρόνια με καθημερινό, εντατικό έργο όλων των ανθρώπων μας, σε όλη τη χώρα από άκρη σε άκρη, πετυχαίνουμε να ενισχύουμε την ανθεκτικότητά μας στις προκλήσεις του περιβάλλοντος  και τις  πιέσεις της ανταγωνιστικότητας του κλάδου μας. Επιδιώκουμε να διατηρούμε  «φρέσκια, ζωντανή και ενθουσιώδη» την εικόνα του Kafea Terra brand μέσα από επιτυχημένες νέες προϊοντικές ιδέες, που εξελίσσουν την εμπειρία που προσφέρει ο καφές μας κατά την κατανάλωσή του σε οποιοδήποτε χώρο, σε οποιαδήποτε μορφή και συσκευασία. Βιώνουμε το ταξίδι του καφέ από τη γη όπου φύεται,  έως το φλιτζάνι που σερβίρεται, σαν συνεχή επιδίωξη αριστείας και αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη με συνεπή προσήλωση στη θεμελιώδη δέσμευσή μας για ηθική επιχειρηματικότητα με διαφάνεια , αξιοπιστία και εντιμότητα. Έτσι κατά την ανάπτυξή μας τηρούμε αναλλοίωτο και ισχυρό τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρικής κουλτούρας μας, που δίνει σχήμα και πνοή στο Όραμά μας και αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. 

Περισσότερα στο coffeemag.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ