Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο, από τις 11:00′ έως τις 18:00′.

Αυτό αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του και υπενθυμίζει πως κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου,  με προτεινόμενο από τον Ε.Σ.Α ωράριο λειτουργίας, από τις 11:00′ έως τις 18:00′.

Το άνοιγμα συμπίπτει με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι θα πρέπει να προσέρχονται στα καταστήματα με την επίδειξη rapid test. Εναλλακτική αποτελεί το click away.

Στο πλαίσιο αυτό οι καταστηματάρχες θα έχουν την πρόσθετη υποχρέωση και το βάρος να κάνουν ελέγχουν στους πελάτες εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι και έχουν κάνει rapid test κορονοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here