Στο σύγχρονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, για την παραγωγή ποιοτικών, ασφαλών και ανταγωνιστικών προϊόντων αποτελεί πλέον μονόδρομο. Την αδήριτη αυτή ανάγκη έρχεται να καλύψει η νέα, διεθνής έκθεση FOODTECH, η οποία είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών και απευθύνεται στους ιδιοκτήτες και τα εξειδικευμένα στελέχη όλων των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Η FOODTECH, μια premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, φιλοξενείται στο Metropolitan Expo το πιο λαμπρό και άρτιο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας.

Η 2η FOODTECH θα πραγματοποιηθεί σε στρατηγικά επιλεγμένες ημερομηνίες τον Νοέμβριο του 2021.

Η εποχή αυτή θεωρείται ιδανική για τους πελάτες σας, ώστε με την επίσκεψή τους στην έκθεση να ενημερωθούν και να προβούν σε όλες τις επενδυτικές τους επιλογές προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για την παραγωγή του επόμενου έτους.

Το όραμά μας για τη FOODTECΗ είναι η δημιουργία μιας μεγάλης έκθεσης Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

Μια κομβική εμπορική συνάντηση με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από αγορές στόχους του εξωτερικού, δημιουργώντας ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης.

ARTOZA 2021: Έτοιμη να καλωσορίσει ξανά όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

Ανανεωμένη αλλά διατηρώντας την δυναμική που την διακρίνει και την έχει μετατρέψει στην κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και την Ζαχαροπλαστική στην χώρα μας, η ARTOZA είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναζητούν νέα προϊόντα, έμπνευση και ενημέρωση. Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την έκθεση FOODTECH, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της ΑRTOZA και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here