Στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Μαϊου ή το αργότερο έως τις 15 Μαϊου αναμένονται τα  πολυσυζητημένα πρωτόκολλα για τη λειτουργία των ξενοδοχείων εν μέσω κορωνοϊού.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και CEO του ομίλου Sani/ Ikos προτείνει ως προαιρετικό μέτρο για τα ξενοδοχεία και τα γρήγορα 5’ τεστ.

  • «Εκτός των πρωτοκόλλων απολύμανσης και λειτουργίας, θα ήταν  εξαιρετικά σημαντικό, ως προαιρετικό μέτρο, η δυνατότητα εισόδου στον ιδιωτικό χώρο, μόνο μετά από γρήγορο επί τόπου test 5’ η με την επίδειξη πρόσφατου test, όλων των κυκλοφορούντων ένοικων, επισκεπτών και προσωπικού.
  • Ως τον Ιούνιο θα υπάρχουν απλά τεστ ακριβείας σε 5´, των 10 ευρώ.
  • Κάθε ξενοδοχείο, που επιθυμεί, θα εγκαταστήσει μονάδα ελέγχου με ένα εργαστήριο.
  • Το κόστος καλύπτεται από το ξενοδοχείο. Ο ένοικος/επισκέπτης δεν θα εισέρχεται εάν δεν έχει πρόσφατο πιστοποιητικό η εάν δεν κάνει το τεστ.
  • Φέτος, μόνο η προαιρετική δυνατότητα μετατροπής των ξενοδοχειακών χώρων σε virus free ζώνες, μέσω δυνατότητας απαγόρευσης εισόδου χωρίς πρόσφατο test, μπορεί να καλύψει με ασφάλεια πελάτες & προσωπικό αλλά και να προστατεύσει τα ξενοδοχεία που θα το υιοθετήσουν από πιθανές ευθύνες»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here