Τις τελικές εγκρίσεις για την ολοκλήρωση της σύστασης της ΑΕΕΑΠ που θα εισαχθεί στη συνέχεια στο Χρηματιστήριο αναμένει η διοίκηση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, η οποία «επενδύει» περαιτέρω και στον κλάδο των ακινήτων.

Η διοίκηση χθές ενώπιον των αναλυτών στο πλαίσιο της παρουσίασης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ανέφερε ότι δεν μπορεί  να εκτιμήσει σε ακρίβεια πότε θα λάβει τις τελικές εγκρίσεις, έχοντας πάντως ήδη εξασφαλίσει από το Νοέμβριο του 2018 την αρχική άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και ως Οργανισμός Εναλλακτικών Επενδύσεων με εσωτερική διαχείριση.

Αυτή την στιγμή, η σύσταση της Noval Property ΑΕΕΑΠ βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ουκ ολίγα είναι και τα νέα επενδυτικά πλάνα:

  • Εξελίξεις αναμένονται αναφορικά με τα σχέδια επέκτασης του River West, ενώ στο Mare West έχει προγραμματιστεί η κατασκευή ενός αθλητικού-ψυχαγωγικού πάρκου επιφάνειας 7.000 τ.μ..
  • Το 2019, αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή ενός εμπορικού κτιρίου επιφάνειας 23.000 τ.μ. στο ακίνητο Μουζάκη, ενώ για το δεύτερο εξάμηνο του 2019 έχει προγραμματιστεί η αποπεράτωση συγκροτήματος γραφείων, το οποίο επίσης θα είναι περιβαλλοντικά πιστοποιημένο κατά LEED.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here