ο κ. Λεβόν Καζαριάν

Διοικητικές αλλαγές στην B2Kapital & τον Όμιλο B2Holding Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Ελλάδα αναλαμβάνει ο κ. Λεβόν Καζαριάν ενώ επικεφαλής στον τομέα Διαχείρισης Εταιρικών & Ενυπόθηκων Στοιχείων Ενεργητικού για ολόκληρο τον Όμιλο ο κ. Γιώργος Χριστοφόρου.

ο κ. Γιώργος Χριστοφόρου

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Λεβόν Καζαριάν, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη θυγατρική του νορβηγικού Ομίλου B2Holding στην Ελλάδα ενώ ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Χριστοφόρου τίθεται Επικεφαλής του Ομίλου B2Holding στον τομέα Διαχείρισης Εταιρικών & Ενυπόθηκων Στοιχείων Ενεργητικού (Group Head Corporate & Secured Asset Management).

Σχολιάζοντας την επικείμενη ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Καζαριάν δήλωσε τα εξής: ” Το αξιακό και το γνωστικό μας επίπεδο μας καταξιώνει στην εγχώρια αγορά και επιτρέπει σε αρκετά στελέχη μας – άνω των 10 μέχρι σήμερα – να αναλάβουν θέσεις ευθύνης σε ομιλικό επίπεδο…Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση προς την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου στη μέγαλη αγορά ΜΕΑ στην Ελλάδα»

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοφόρου σημείωσε:“Η B2Kapital διαθέτει στελέχη που ξεχωρίζουν για το ήθος, τις δυνατότητες, τον επαγγελματισμό τους και το ομαδικό τους πνεύμα. Ευχαριστώ το Λεβόν για τη στενή μας συνεργασία και τη συμβολή του στην θετική εξέλιξη της B2Kapital Ελλάδος. Έχω την βεβαιότητα ότι υπό την καθοδήγηση του, ο οργανισμός θα συνεχίσει την επιτυχημένη και ανοδική του πορεία και τα επόμενα χρόνια”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here