Ένα τεράστιο ποσό – μαμούθ, ύψους 52 εκατ. ευρώ, καλείται να πληρώσει ο πολυεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ, σε μία ακόμη περιπέτειά του με την δικαιοσύνη, για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο εκκεντρικός ελληνοκύπριος κληρονόμος και μεγαλομέτοχος του ομίλου Λεβέντη-Δαυίδ, που έχει στην ιδιοκτησία του εργοστάσια εμφιάλωσης της Coca-Cola σε 28 χώρες, καλείται από δικαστήριο του Λος Άντζελες να πληρώσει 58 εκατομμύρια δολάρια σε μια βοηθό του.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες  δικαίωσε τη Μαχίμ Καν, η οποία υπήρξε βοηθός παραγωγής στις εταιρίες μέσων μαζικής ενημέρωσης του Δαυίδ,  Film On TV και Alki David Productions Inc., με μια αποζημίωση που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν δοθεί σε παρόμοιες υποθέσεις και όπως είπε η δικηγόρος της ενάγουσας μια από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις στη νομική ιστορία των ΗΠΑ.

Οι συνήγοροι της Καν προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία που ανέφεραν ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά συστηματικά.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ο 51χρόνος κροίσος τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί πολλές φορές κατηγορούμενος για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ