Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το καινοτόμο πρόγραμμα  Executive MBA του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, το οποίο ξεκινά την 6η τάξη του τον Σεπτέμβριο του 2024, με ένα πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις απαιτητικές ανάγκες των ανώτερων στελεχών, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί στη σύγχρονη εποχή των έντονων αλλαγών.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκλειστική ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στις 18:30, στις εγκαταστάσεις του Alba (Ξενίας 6-8, Αθήνα), όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους  Δρ. Κυριάκο Κυριακόπουλο και κα Αντωνίνα Καλκαβούρα, Ακαδημαϊκό Διευθυντή και τη Διευθύντρια του προγράμματος, και να συζητήσουν μαζί τους πώς μπορούν να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους μέσα από το Executive MBA.

Το Alba Executive MBA αποτελεί την απάντηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ανώτερα στελέχη σήμερα. Απευθύνεται αποκλειστικά σε c-level και ανώτατα στελέχη και επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με τουλάχιστον 10 χρόνια προϋπηρεσίας. Όλοι οι συμμετέχοντες επιλέγονται ύστερα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και με ουσιαστικό κριτήριο την επαγγελματική τους πορεία και καταξίωση, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός δικτύου επαγγελματικών επαφών.

Το περιεχόμενο του προγράμματος ξεδιπλώνεται μέσα από πέντε στρατηγικές θεματικές ενότητες, τις «Προκλήσεις του Διεθνούς Περιβάλλοντος», τις «Θεμελιώδεις Αρχές της Επιχείρησης», την «Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων» και «Οργανωσιακών Ικανοτήτων» και την «Ανανέωση της Επιχείρησης», ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη δυναμική του ψηφιακού μετασχηματισμού, με στόχο τα ανώτερα στελέχη να αναβαθμίσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες και να εξοικειωθούν με την ψηφιακή εποχή. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες την επιχειρηματική οξυδέρκεια, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζονται για να αναδειχθούν σε σύγχρονους ηγέτες μέσα από ένα εύρος μαθημάτων και σεμιναρίων που περιλαμβάνουν παρουσίαση ενδεικτικών case studies, συζητήσεις, προσομοιώσεις, εργασίες, καθώς και διαλέξεις από καταξιωμένους καθηγητές που προέρχονται από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Παρέχοντας χρονική ευελιξία στους συμμετέχοντες, η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται δύο σαββατοκύριακα ανά μήνα, με γλώσσα διδασκαλίας τα Αγγλικά και συνολική διάρκεια τους 20 μήνες.

Η Αντωνίνα Καλκαβούρα, Διευθύντρια του Executive MBA του Alba Graduate Business School, δήλωσε σχετικά: «Διανύουμε ήδη την πέμπτη σειρά του Alba Executive MBA και η επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων μας σημειώνει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι γνώσεις που αποκτούν μέσω του προγράμματος σε διάφορους τομείς του management και κυρίως η συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών που διαχέεται στην τάξη, διαμορφώνουν ανοιχτό τρόπο σκέψης και προσδίδουν δεξιότητες που καθιστούν τους συμμετέχοντες διακριτούς από το σύνολο. Διευθύνοντες σύμβουλοι εμπορικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων υπηρεσιών, Τεχνικοί διευθυντές ναυτιλιακών εταιρειών, Ανώτατα διοικητικά στελέχη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων είναι μερικές μόνο από τις θέσεις που κατέχουν οι φοιτητές και απόφοιτοί μας και νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για κάθε έναν ξεχωριστά και την πορεία που διαγράφει στο ελληνικό επιχειρείν».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποκλειστική ενημερωτική συνάντηση του Alba Executive MBA καθώς και τη φόρμα εγγραφής σε αυτή μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ