Στρατηγική συνεργασία της διεθνούς πλατφόρμας music streaming, Akazoo, με τη Rakuten Viber, την  παγκόσμια πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και φωνητικών κλήσεων.

Με αυτή τη συνεργασία οι χρήστες του Viber θα μπορούν

  • να έχουν πρόσβαση, να ακούν και να μοιράζονται μουσική, playlists, και σταθμούς από το Akazoo μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως επίσης να ανταλλάσσουν μηνύματα βασισμένα σε αγαπημένους στίχους τραγουδιών.

Η συνεργασία δίνει άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια υπηρεσία music streaming της Akazoo, μιας Ελληνικής καταγωγής εταιρεία, μέσω του δικτύου του Viber που περιλαμβάνει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του Viber θα μπορούν να αναζητούν, να έχουν πρόσβαση, να ακούν και να μοιράζονται playlists και σταθμούς, όπως και να συμμετέχουν σε live listening rooms από τον ιδιόκτητο και πατενταρισμένο μηχανισμό Sonic Artificial Intelligence (AI) του Akazoo. Η πρόσβαση θα είναι διαθέσιμη in-app (εντός της εφαρμογής) – απευθείας από το Viber και θα προσφέρεται ως chat extension στη βασική λειτουργία συνομιλίας.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν στην εφαρμογή της συμφωνίας σε 17 χώρες και στην αποκλειστική συν-προώθηση της ενσωμάτωσης της μουσικής πλατφόρμας εντός της εφαρμογής. H νέα υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα προσεχώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το communtiy του Akazoo στην Ελλάδα έχει ήδη σχεδόν 200.000 μέλη.

Στόχος της συνεργασίας είναι οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν μια κοινή μουσική εμπειρία ακρόασης σε κοινωνικό πλαίσιο και σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, ανοίγει το δρόμο και σε δημοφιλή messaging apps και social media να προσφέρουν περιεχόμενο μουσικής ψυχαγωγίας στους χρήστες τους μέσα από το Akazoo, μια στοχευμένη κίνηση που επιτρέπει την αύξηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών και την άνοδο των κερδών των συνεργατών μέσω της άμεσης in – app πρόσβασης σε περιεχόμενο μουσικής ψυχαγωγίας.

Ποια είναι η Akazoo

Η Akazoo S.A., SONG, λειτουργεί σήμερα σε 25 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων αγορών που αντιπροσωπεύουν τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της βιομηχανίας music streaming. Η πλατφόρμα της Akazoo διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία Sonic AI για προτάσεις μουσικής και profiling τεχνολογίας, που αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την υπερ-τοπική της στρατηγική. Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, οι premium συνδρομητές της SONG αυξήθηκαν από 1,1 εκατομμύρια το 2014 σε πάνω από 5,3 εκατομμύρια, ενώ η πλατφόρμα έχει πάνω από 43 εκατομμύρια συνολικά εγγεγραμμένους χρήστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here