Για τη νέα διοίκηση, τη νέα εποχή για την Ελλάκτωρ, ενημερωθήκατε σε σχετική αρθρογραφία του Banks.
Αν και οι εξελίξεις είχαν προδιαγραφεί, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα από την πλευρά της Invesco (όσον αφορά στην δυνατότητα του σχήματος να βρει τα απαραίτητα κεφάλαια) και έδειξαν να οριστικοποιούνται με την διαρροή μέσω Βρυξελλών και DGComp (αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα) όσοι παρακολουθούσαν εκ του σύνεγγυς τις…λεπτομέρειες στάθηκαν περισσότερο στην καταβολή- από τον Αναστάση Καλλιτσάντση– των αποζημιώσεων στην γραμματέα του και τον οδηγό του.
  •     Όσον αφορά στην χθεσινή συνεδρίαση, η μετοχή της Ελλάκτωρ ήταν η μία από τις μόλις δύο που διασώθηκαν από το sell off. Η δεύτερη ήταν η μετοχή της Jumbo, της δε κατασκευαστικής με αυξημένες μάλιστα συναλλαγές ενισχύθηκε έως τα 1,538€ για να φτάσει, τελικά, τα 1,478€ (+3,87%).
   Αγοραστές ήταν συμπλέοντα funds με τους Ολλανδούς και συνδεδεμένα σχήματα (με το Reggeborgh).
  •    Σιγά μη και άφηναν τη μετοχή στο έλεος των πωλητών, την ημέρα που ο Αρης Ξενόφος και ο Γιώργος Μυλογιαννάκης αναλάμβαναν το “καυτό” τιμόνι του πολύπαθου ομίλου.

H νέα διοίκηση, με CEO τον Α. Ξενόφο, θα προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο και θα δρομολογήσει αύξηση κεφαλαίου

Η ανάγκη άμεσης παροχής ρευστότητας προς τη θυγατρική «Άκτωρ», ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της και να επιταχυνθούν οι εργασίες στα εργοτάξια της εταιρείας, θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα.

Παράλληλα, θα πρέπει να παρουσιαστεί το ταχύτερο δυνατόν το επιχειρηματικό πλάνο για την ανάπτυξη της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» που έχει ήδη εκπονηθεί με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Χθες, με βάση την απαρτία του 76,7% του μετοχικού κεφαλαίου, με την οποία υλοποιήθηκε η ψηφοφορία, προέκυψε ότι το 61,27% των μετόχων ενέκρινε την αλλαγή διοίκησης, έναντι 38,7% που τάχθηκε κατά.

Στην πράξη, η ισορροπία δυνάμεων διαμορφώθηκε στο 46,7% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της «Ελλάκτωρ» για όσους τάχθηκαν με την πρόταση της Reggeborgh, έναντι 29,6% εκείνων που τάχθηκαν κατά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here