Το Shopflix, το καινοτόμο ελληνικό top-of-mind marketplace αποφάσισε να αυξήσει τις πωλήσεις του μέσω της AI-powered μηχανής αναζήτησης Algolia Site Search, της οποίας την αντιπροσώπευση διαθέτει σε αποκλειστικότητα η Generation Y, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες του την πιο εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγοραστικού τους ταξιδιού.

Χάρη στους εξειδικευμένους αλγορίθμους AI της Algolia, το ίδιο χαίρει πλέον της δυνατότητας να αυξήσει τις πωλήσεις της ηλεκτρονικής του πλατφόρμας και να χαρίσει στους πελάτες του προσωποποιημένα αποτελέσματα σε μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου. Επιπρόσθετα, το Shopflix είναι σε θέση να ενισχύσει το user engagement και να εκτοξεύσει το conversion rate του έως και 30%, αποτελέσματα που εγγυημένα θα το οδηγήσουν στην απογείωση του τζίρου του!

Η Generation Y ανέλαβε την επίσημη και αποκλειστική αντιπροσώπευση του γαλλικού κολοσσού, Algolia, στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους διεθνούς βεληνεκούς πελάτες της, παρέχει πρωτοποριακές ψηφιακές λύσεις, όπως εκείνη της ισχυρότερης μηχανής αναζήτησης, προκειμένου να αναβαθμίσει την αγοραστική εμπειρία του κοινού των πελατών της και να διασφαλίσει την ευημερία τους.

Μάθετε περισσότερα για το έργο εδώ: https://bit.ly/3SWRIYP 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here