Διευκρινίσεις δίνει η διοίκηση του ΔΡΟΜΕΑ αναφορικά με τα υπό εκτέλεση έργα που έχει αναλάβει για το γερμανικό στρατό και τη νέα σύμβαση με τη Κομισιόν ύψους 80 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σχετικά:

Όσον αφορά τη νέα σύμβαση Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο διαγωνισμός διεξήχθη το Μάρτιο του 2021 και η εταιρεία έλαβε υπόψιν τις αυξήσεις των πρώτων υλών και της ενέργειας στην προσφορά της. Επιπρόσθετα η σύμβαση προβλέπει αναθεώρηση των τιμών αναλόγως των συνθηκών.

Αναφορικά με τις συμβάσεις έργων του γερμανικού Στρατού: προέρχονται από παλαιότερες του κορονοϊού προσφορές της, μετά από τεκμηριωμένη παρουσίαση των αυξήσεων από την εταιρεία έγιναν αποδεκτές ανάλογες αναθεωρήσεις τιμών ικανές να διατηρήσουν σε μεγάλο ποσοστό την κερδοφορία που αρχικά προϋπολόγισε η διοίκηση από την υλοποίηση των έργων.

Υπενθυμίζεται πως στη 40ετή πορεία ο ΔΡΟΜΕΑΣ έχει δημιουργήσει μια εταιρεία με καθετοποιημένης παραγωγής, η οποία της επιτρέπει να κερδίζει σημαντικά έργα μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών στον Ευρωπαϊκό χώρο όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Γερμανικός Στρατός, το CERN κ.α. εξάγοντας περίπου το 80% της παραγωγής της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here