Στη θέση του προέδρου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» τοποθετήθηκε ένας πασίγνωστος πρωταγωνιστής της …τραπεζικής αγοράς, ο Γιώργος Αρώνης.

Ο νέος πρόεδρος, ο οποίος προέρχεται από την Alpha Bank, αντικαθιστά τον καθηγητή Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή την θέση από το 2016.

Ο κ. Γιώργος Αρώνης αποχωρεί από τη θέση του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος -Retail and Wholesale Banking της Alpha Bank.

Ο νέος πρόεδρος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΒΝ ΑΜRO στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και εν συνεχεία, πριν πάει στην Alpha Bank, εργαζόταν στην Εθνική Τράπεζα.

Από το 9μελές διοικητικό συμβούλιο του αεροδρομίου της Αθήνας, πέρα από τον πρώην πρόεδρο Δ. Δημητρίου, πρόκειται να αντικατασταθούν και οι Π. Παυλόπουλος, Ν. Πρωτονοτάριος και Σ. Παπακωνσταντίνου, από τους Δημήτρη Διακόπουλο, Κλαίρη Σινιανιότη και Κώστα Κόλλια, πρόεδρο του ΟΕΕ.

Την πρόταση της κυβέρνησης που ξεκινά τις διαδικασίες αλλαγής της διοίκησης υπέγραψαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Οικονομικών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here